2777
2789

دیگه ب خدا هلاک شدم کسی رو میشناسین اینجاها برا سزارین معرفی کنید ممنونم خواهش میکنم کسی ک سزارین کنه ای وی افی هم هستم ممنونم 

دیگه ای وی اف هستی که راحت دکترت برات سزارین میکنه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر فروزان مطبش هم پرتو مازند هست سزارین میکنه ولی نوبت دهیش سخته باید از صبح بری.

دکتر قلی پور هم احتمال خیلی زیاد سزارین میکنه.ولی جفتشون هزینه ش زیاده

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
نمیکنن😪

😐 چه حرفیه؟ خودم ۱۰۰بار دیدم اونا که ای وی اف هستن اجباری سزارین میشن

برو پیش فروزان ، یا شیده نصری یا اصلا برو حضرت مریم با دکترهای اونجا مشورت کن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
دوستان پیش شماره قائمشهر چند شده؟ قبلا کدش۱۲۳ بود  الان چند شده و به قبل شماره تلفن چه عذدی ا ...

کل استان ۰۱۱

دکتر فروزان ک فقط نیمه شعبان عمل میکنه دو سال پیش ۵ و خورده ای پول عمل و بیمارستان شد

الانم همینه بیمارستانه ...شماره مطب و اسن و فامیلی رو دقیق میگی با ادرس اگه داری

دوستان پیش شماره قائمشهر چند شده؟ قبلا کدش۱۲۳ بود  الان چند شده و به قبل شماره تلفن چه عذدی ا ...

011 کدش هست و عدد 4 اضافه شده البته برای بعضی شماره ها فرق کرده ولی معمولا 4 هست

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
عزیزم دکتر فروزان مطبش هم پرتو مازند هست سزارین میکنه ولی نوبت دهیش سخته باید از صبح بری. دکتر قلی ...

این قلی پور سهام دار نیمه شعبانه و برا خودش حکومت میکنه از بس مغروره. از طرفی اگه یکی کل بارداریشو پیشش نره و فقط بخواد زایمان کنه هزارجور اذیتش میکنه