2777
2789
عنوان

ایه ای از قران برای خانه دار شدن

26734 بازدید | 27 پست
توی سایتی دیدم خیلی ها با خوندن این ایه به زودی خونه دار شدن گفتم تا اونایی که خونه ندارن با خوندنش انشاالله.... ایه 29 سوره المومنون (وقل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین) بعد نماز صبح 70 مرتبه.وهروز مداومت کنید به خوندنش هرچقد که در توانتون بود امیدوارم بدرتون بخوره.نتیجه گرفتید منو هم دعا کنید.
اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع هایی که دعا بیشتر استجابت میشه بیشتر این ایه رو تکرار کنید. وقت اذان.موقع افطار.صبح زود.وقتی بارون میاد.اصلا هرموقع که تونستید. .اول معنیشو بخونید که بدونید چی به پروردگار میگید.
اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
وَلِلّهِ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ وَإِلَی اللّهِ تُرْجَعُ الأُمُورُ و هر آنچه در آسمان ها و هر آنچه در زمین است ملک خداست. و کارها فقط به خدا بازگردانده می شود. سوره آل عمران – آیه 109
واقعیتش اینو وقتی میخوندم که حتی پول نداشتیم خونه اجاره کنیم و عقد بودیمتو سه روز یه هفته با دو تا زوج دیگه عقد کرده بودیم و هر دوتاشون قرار عروسیشون بعد از یکسال تو یه هفته گذاشته بودن و لی ما حتی نمی تونستیم به عروسی فکر کنیم.تا اینکه باور کنید بعد از یک ماه ما هم قرار عروسیمونو تو همون هفته با اونا گذاشتیم و سه روز از هفته عروسی سه تامون بود.بعد از 4 سال زندگی مشترک هم خونه خریدیم.