2777
2789
عنوان

اعصاب نذاشته برام بخدا

589 بازدید | 42 پست

شوهرم الان یه هفته اس هفت و هشته شب همین که از سرکار میرسه میدوه میره هئیت و یازده شب میاد سر توگوشی و دوازده هم لالا......

من به درک‌......

پسرم یه سالشه بلند نمیشه یه ذره بازی با این بچه بکنه که بچه بدونه بابایی هم داره....

امروز همین که از سرکار اومد گفتم برو خرید کن و نون بگیر بیار میخوام شام درست کنم لازم دارم.اومد گوشیش و زد به شارژ و رفت

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد باهاش صحبت کردم که چرا بی مسولیتی...واللله امام حسین دوست نداره اینجوری زنو بچه اتو اذیت کنی ...تازه میگه توام مقصری باید برابچه غذا میزاشتی.

بخدا داشتم دیونه میشدم.هزارتا فکر کردم که خدایا دور از جونش تصادف نکرده باشه و.......

واقعا چرا مردا اینجوری ان؟؟؟ چه‌حرکتیه خب؟عقلشون کار نمیکنه یا خودشونو میزنن ب اون راه؟

بخدا خودشونو میزنن به تون راه.الانم لج کرد جلو تلویزیون گرفت خوابید هیچی ام نخورد  

چقد باهاش صحبت کردم که چرا بی مسولیتی...واللله امام حسین دوست نداره اینجوری زنو بچه اتو اذیت کنی ... ...

اخه لامصب تو خریدی و اوردی که من غذا درست نکردم....

که حالا بهم میگی مقصر  

بخدا خودشونو میزنن به تون راه.الانم لج کرد جلو تلویزیون گرفت خوابید هیچی ام نخورد    

شما مریضی اون لج میکنه ،خیلی بچه ان ،ازین ذفتاراشون بدم میاد ،شماهم وقت مریضی باهاش همینکارو بکن

شما مریضی اون لج میکنه ،خیلی بچه ان ،ازین ذفتاراشون بدم میاد ،شماهم وقت مریضی باهاش همینکارو بکن

میدونی من همیشه یه تذکر میدم و دیگه قضیه رو کش نمیدم.

ولی امروز اولش هرچی اومد خودشو لوس کرد محل ندادم.گفتم دیگه باید سخت بگیرم تا درست بشی.....

حالا که من جوشم خوابیده اون لج کرده.

فقط بهش گفتم میترسم با این زیاده روی هات میترسم منو از امام حسین زده کنی😩😂😭😭😭😭😭

من اگه شبا نون نباشه برنج ماکارونی سوپی چیزی درس میکنم بدون شام نمونیم خلاصه 

خب خبر نداد به من که.من منتظر بودم خریدارو بیاره غذا درست کنم.....

اگه میدونستم دوباره رفته هیت که یه چیزی درست میکردم

من اگه شبا نون نباشه برنج ماکارونی سوپی چیزی درس میکنم بدون شام نمونیم خلاصه 

ببین بحث من بی شام نموندن نیستا.بحث من اهمیت ندادنه.منو اینحا منتظر گذاشته و بیخیال رفته هییت

حالا که اومده راحت میگه یادم رفت