2777
2789
عنوان

یکی ناشناس بهم ابراز علاقه کرد.خیلی مشکوک بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 45 پست
خب نظرات جمعو میخواستم گفتم میشناسمت؟گف ن!گفتم اسمتو میتونم بدونم گف اره

خب🤔

ببین نمی تونی ریسک کنی شاید خودش نباشه

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آحه این چیزایی رو که این میگفت واسش غصه نخورو فقط خودش میدونه که من سرش غصه میخورم

مطمنی ؟ یکم بیشتر فکر‌کن ببین به کس دیگه ای نگفتی احیانا

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
مطمنی ؟ یکم بیشتر فکر‌کن ببین به کس دیگه ای نگفتی احیانا

نه گلم من حتی پسرایی که میخوان مسج بدن رو بلاک میکنم اصلا حرف نمیزنم باهاشون با فامیل هم ارتباط ندارم

أحب نفسي في أي إصدار
نه گلم من حتی پسرایی که میخوان مسج بدن رو بلاک میکنم اصلا حرف نمیزنم باهاشون با فامیل هم ارتباط ندار ...

دختر چی با دختر حرفی نزدی؟

این حرفت خیلی بد بود هرک استوری میزاره دنبال توجه؟؟ وقتی کسی رو درک نمی‌کنی اینجوری نگو عزیز

دوست عزیز آدم زنده وکیل وصی نمیخواد من از استارتر پرسیدم ایشونم جواب دادن...

درضمن من گفتم چرا از چشم گریونت عکس گذاشتی؟

نه هر استوری که طرف بزاره دنبال توجه...!!!

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
از کجا میدونی.. خیلی سخته واقعا عشق یک طرفه ☹☹☹پسرا چرا از کسایی ک دوسشون دارن دور میشن خود خواه ...

از کجا بدونم که دوسم داره؟؟؟هیج ری اکشنی نداره...

وقتی یکی دوسشون داره هوا ورشون میداره

أحب نفسي في أي إصدار
از کجا بدونم که دوسم داره؟؟؟هیج ری اکشنی نداره... وقتی یکی دوسشون داره هوا ورشون میداره

اره دور تر میشن ازت 

من ک گفتم عین...پشیمونم کاش فالوش میکردم فقط الان هیچکاری نمیتونم کنم جز فراموشی

😎
من بهش نگفتم ولی فک کنم خودش فهمیده...شایدم نفهمیده نمیدونم

اگ میبینیش انقد نگاش کن تا بفهمه مرتیکه نیومد جلو هم نیومد این نشد یکی دیگ والا مردا همه مث همن خودتو ادیت نکن برن گمشن همشون

😎
اگ میبینیش انقد نگاش کن تا بفهمه مرتیکه نیومد جلو هم نیومد این نشد یکی دیگ والا مردا همه مث همن خودت ...

ن نمیبینمش

تو مجازی باهاش در ارتباطم ولی....

من دوسش دارم این نشد با کس دیگه ای نمیتونم

أحب نفسي في أي إصدار