2777
2789

خانومااا من یه مدتیه رو یه آقا پسری کراش دارم خودش نمیدونه.تنها پسریه که من باهاش حرف میزنم و باهاش دردودل میکنم کم و بیش از رفتارام خبر داره اینکه موزیک دپ گوش میدمو اینا.

حالا من دیشب یه استوری از چشمای اشکیم گذاشتم الان دیدم یه اکانت ناشناس که پرایوته نه فالور داره نه فالویینگ استوریمو ریپ زده که چرا ناراحتی ارزش نداره و این حرفا.منم آخر سر گفتم میتونم اسمتونو بدونم گفت بله یه اسمی گف که من اصلا هیچ آشنایی با این اسم ندارم تهش گفت گریه نکن چشمات بد میشه منم گفتم چشمام که بد بود گفت نه چشمات خیلی خوشگله.بعدش گفت من نمیتونم حرفامو تو دلم نگه دارم من دوست دارم.منم گفتم چه عجیب گفت نه عجیب نیست تو با بقیه دخترا فرق میکنی من به هیچ دختری نمیگم دوست دارم تو خاصی.بعد گفت موزیک غمیگن گوش نده ناراحتم نباش بعضیا از ناراحتیت ناراحت میشن ولی نمیتونن بهت بگن من فقط با اون آقا درباره ناراحتیام حرف زده بودم.الان دوستام میگن خودشه ولی من میگم چرا با پیج خودش نیومد اگه خودشه؟ینی کیه؟؟؟

أحب نفسي في أي إصدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا گفتم تاپیک نزار ها از خودم میپرسیدی😕

میخواد امتحانت کنه 

بهش بگو شما کی باشی؟

اگر معرفی کرد بگو مزاحم نشو

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
حنا گفتم تاپیک نزار ها از خودم میپرسیدی😕 میخواد امتحانت کنه  بهش بگو شما کی باشی؟ اگر معرفی ...

خب نظرات جمعو میخواستم

گفتم میشناسمت؟گف ن!گفتم اسمتو میتونم بدونم گف اره

أحب نفسي في أي إصدار
دنبال جلب توجهی که از گریع ات استوری میزاری؟؟؟ چرا واقعاااا😐😐😐

این حرفت خیلی بد بود هرک استوری میزاره دنبال توجه؟؟

وقتی کسی رو درک نمی‌کنی اینجوری نگو عزیز

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤