2777
2789

ما هردوتامون شاغلیم، البته من دورکاری ام و کارم توی خونست، اوایل همه‌ی خرید هامون رو باهم انجام میدادیم اما مدتیه شوهرم میگه خودت برو خرید منم تنها اصلا حوصلم نمیکشه، کلا سوپر مارکت و میوه فروشی و قصابی با منه، شوهرم خدایی خیلی خسته میشه، دیروز بهش گفتم میری پاکت جاروبرقی بگیری میگه حالا خونه جارو نمیخواد امشب فردا میری میگیری🥴 بهش میگم بیا باهم میریم من تنها حوصله‌ی بیرونو ندارم میگه اینقدر تو خونه موندی دیگه اجتماعی نیستی  این کار هارو باید خودت بکنی اینقدر تو خونه نمونی پای کار کردن...

راست میگه ها من کلا منزوی شدم دلم نمیخواد از خونه بیرون برم، رفت آمد با خانوادم و نزدیکامو دوست دارم اما واقعا حوصله‌ی بیرون از خونه رو ندارم، در صورتی که من قبلا کاملا برعکس این بودم

از وقتی ازدواج کردم فقط خونه رو دوست دارم و بیرون رفتن هم با شوهرم، انگار هیچ جای دیگه آروم نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل شما هستم قبل از ازدواج یه دقه تو خونه پیدام نمیشد از وقتی ازدواج کردم فقط خونه رو دوست دارم، خریدام کلا باهمسرمه

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

اسی حقوقتو میدی به همسرت؟شاید اینکار میکنه از حقوق خودت خرج کنی واسه خونه!! توی اوصاع کرونا بیرون رفتنت درست نیست. ماهم هردو شاغلیم ولی همسرم همه خریدا میکنه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

با هم میریم. یه وقتایی که دوست داشته باشم مثلا هایپر بریم البته به ندرت من پول میدم. ولی همه چی با خودشه فقط من همراهش میرم. کلا تنها نمیره خرید

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ما باهم میریم خرید کلی میکنیم ولی مثلاً ی چیز جرعی بخابم شوهرم میخره من نمیرم بیرون

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
دور کاری یعنی چیکار میکنی؟

کارهایی که میشه توی خونه انجام داد و نیازی نیست حتما توی محل کار باشی رو میگن دور کاری، حالا خیلی از کارها میتونه باشه، من تولید محتوا میکنم و یک سری کارهای دیگه که اکثرا با کامپیوتره و اینترنتی تحویل میدم، من از زمانی که کرونا اومد توی محل کارم تصمیم این شد که دور کاری کنم

با هم میریم. یه وقتایی که دوست داشته باشم مثلا هایپر بریم البته به ندرت من پول میدم. ولی همه چی با خ ...

واقعا خرید دونفره خیلی خوبه، هیچکس حوصله تنهایی خرید کردن رو نداره ، اصلا تفریح حساب میشه دونفره رفتنش