2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید (زگیل تناسلی) عکس

612 بازدید | 14 پست

سلام خانوما اگه کسی داشته جواب بده شما داشتین ؟چیکار کردین ؟

من فک کنم دارم خارشم دارم 

دکتر پوست برم یا دکتر زنان ؟

عکسشو توی گوگل پیدا کردم میزارم ببینید این شکلی بوده چیکا کردین؟

نظر سنجی گزاشتم بعدا پاک بشه 

خاهش میکنم کمک کنید

تعداد رای : 17
نظرسنجی
داشتین
3
17%
ندتشتین
14
82%
حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر زنان فقط

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
میری زنان معاینه میکنه اگه بخوای نمونه برداری میکنه میبری ازمایشگاه شنیدم ۳۰۰ ۴۰۰ پول ازمایشه

من تازگیا تست پاپ اسمیر دادم مشکلی نبود دیگ نمیدونم والا چیکار کنم خارش دارم 😭😭😭من تو دوماه سه بار دکتر رفتم معاینه شدم اما هیچکس متوجه این نشده بوده 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
من تازگیا تست پاپ اسمیر دادم مشکلی نبود دیگ نمیدونم والا چیکار کنم خارش دارم 😭😭😭من تو دوماه سه با ...

این بار برو بگو میخوام ببینم زگیله یا ن

خیلی ریزه توجه نمیکنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

این بار برو بگو میخوام ببینم زگیله یا ن خیلی ریزه توجه نمیکنن

اهان ممنون💚💚

زگیل نیست نگران نباش. بهش میگن پاپیل که یچیز طبیعیه و همه دارن فقط مال شما برامده شده. اگ بهش دست نز ...

واقعا 

شما از کجا میدونی اخه هرچی تو نت گشتم نوشته زگیل بعدم خیلی خارش دارم

واقعا  شما از کجا میدونی اخه هرچی تو نت گشتم نوشته زگیل بعدم خیلی خارش دارم

مطمئنم خیالت راحت باشه . نت رو ولش کن فقط ادمو میترسونه . البته اگ مال شما دقیقا شبیه اون عکسی ک گذاشتین باشه میدونم ک زگیل نیست.

در غیر این صورت بهتره ب پزشک مراجعه کنید.

علایم خارش هم طبیعیه . حتی ممکنه سوزشم داشته باشید. چند روز دیگ خودش خوب میشه . دستش نزن. نخارون.بهش صابون و اینا هم نزن ب هیچ وجه. اصلا کاریش نداشته باش.

مطمئنم خیالت راحت باشه . نت رو ولش کن فقط ادمو میترسونه . البته اگ مال شما دقیقا شبیه اون عکسی ک گذا ...

مرسییییییی ممنون🥰🥰🥰🧡🧡🧡