2777
2789
عنوان

مامان شدم 😍ولی هیچ علائمی ندارم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂چندسالته؟؟؟

18هستم یه پا مادربزرگم بابا😉

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
وووووووییییی قلبونش😘😍

خواهش میکنم برای منم دعا کن اگه به صلاحمه خدا نصیب منم بکنه حال تورو

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
وووووووییییی قلبونش😘😍

ما های بدبخت از ۶و۷هفته زندگیمون جهنم شده الان ۱۳هفته ام فردا میرم تو۱۴هفته ولی بازخوب نشدم خودت تصورکن دیگه 

اگه پسر باشه علائمی نداری مث خود من

ولی بچه الانم فک کنم دختره پدرمدراومده 

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
خواهش میکنم برای منم دعا کن اگه به صلاحمه خدا نصیب منم بکنه حال تورو

امروز مال رقیه هس ب حضرت رقیه متوسل شو اون بادستای کوچولوش ان شالله گره هارابازمیکنه

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
ما های بدبخت از ۶و۷هفته زندگیمون جهنم شده الان ۱۳هفته ام فردا میرم تو۱۴هفته ولی بازخوب نشدم خودت تصو ...

وای منم از ۶ هفته شروع شد تهوعم تا الا که ۱۲ هفتمه 😑😑

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود