2777
2789
عنوان

مامان شدم 😍ولی هیچ علائمی ندارم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 57 پست
منم هیچ علایمی نداشتم ی بارم حالت تهوع نداشتم ولی دوقلوبارداربودم شوهرم میگفت مطمینی حامله ای؟😄

حتما دوتا شون پسرن که ویار نداشتی    خداحفظشون کنه.  چکار کردی دوقلوشدن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
وای منم از ۶ هفته شروع شد تهوعم تا الا که ۱۲ هفتمه 😑😑

عزیزم بیاتوگروه ماهمینجاتشکیل دادیم مامانای اسفند ۹۹

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما های بدبخت از ۶و۷هفته زندگیمون جهنم شده الان ۱۳هفته ام فردا میرم تو۱۴هفته ولی بازخوب نشدم خودت تصو ...

نه عزیزم ربطی به این نداره خواهر خودم سرسه پسرش ویارزیاد داشت بخاطر هورمون است که میره بالا

خدا جونم حسرت شنیدن کلمه "مامان "رو تو دل هیچ زنی  نذار.امین
گروهتون کجاست منم اگه خدا بخواد مامان اسفندیم

مبارک باشه عزیزم 

بیا توتاپیکام زده مامانای اسفند ۹۹گلم

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
کجاست گروهتون 

گلم توتاپیکام زده مامانای اسفند ۹۹

سلام دوست من اول تبریک بعد ی سوال دوستان این ماه ی بار اقدام داشتم بعد از ۴ روز بعدش شروع کردم ب قرص ال دی خوردن تا الان ک ۲ روز مانده ب پریم سینه هام حساس شده و عصبی شدم بنظرتون طبیعی اخه فک میکردم قرص نخورم پری  نشم علامتی هم ندارم

حتما دوتا شون پسرن که ویار نداشتی    خداحفظشون کنه.  چکار کردی دوقلوشدن

مرسی ممنون.اره پسرن.فامیل خودم وهمسرم دوقلوزیادداریم لتروزلم خوردم دیگه نمیدونم تاثیرکدوم بیشتربوده