2777
2789
عنوان

بدترین وبهترین اخلاق شوهرتون😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 69 پست
هر چ می‌خواهد دل تنگت بگو

دل تنگم کربلا میخواهد🖤

حالت جا اومد؟ 😂

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

شوهرم خیلی اخلاق خوب داره...دلسوزه...مهربونه...کاریه...با جنم ... شکاک نیست...دلش صافه کینه ای نیست اصلا...خسیس نیست

بدترین چیزی ک فقط خیلی ازارم میده اینه ک من خیلی عجولم اون خیلی دل گنده....یعنی تو بدترین شرایط میخنده...اصلا براش مهم نیست چیزای جدی...بی تفاوته

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین احساسی بودنش و پایه بودنش که هرچی بگم نه نمیگه شده ۳ صبح گفتم بریم بیرون گفت باشه اخلاقش که ...

خوشبحالت زنده باشه اینجور که میگی مرد ایده عالیه

درتاریخ 

بهترینش اینه که خیلی مهربونه و هرچی بهش غر بزنم هیچی نمیگه بددهن هم نیس هرگز بهم فحش نداده وحرف بد نزده،بدترینش هم اینه که‌گاهی خیلی بیخیال میشه یه خورده شخلتس و اینکه دوست داره لج همه رو دربیاره هرکی رو بیشتر دوست داره بیشتر لجشو در میاره😬لج بچمو زیاد در میاره

همسر من مرد خوبیه...زحمتکش..پدرفوق العاده مهربونیه...خوش اخلاق...اما خصوصیاتیش که متضاد منه،کم حرفه ...

وااای اخلاقای بدش عین شوهر منه ایجور مردا آدمو پیرمیکنن

درتاریخ 
مودب کی بودی تو لاااامصب هرهرهر

مودب شما 😉🖤

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
خوشبحالت زنده باشه اینجور که میگی مرد ایده عالیه

مرسی🌹 واقعا از نظر اخلاقی همه اطرافیانم حتی مامانم میگه که همسرم از نظراخلاقی خیلی از من خوش اخلاقتره

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

بهترینش اینکه مومنه خیییییلی مستقله ماشالله 

منطقی ودقیقه. برنامه ریزی داره

بدترینش. روخوابش خیلی حساسه.  بی نظمه. وگاهی همون خیلی دقیق بودنش

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊