2777
2789
عنوان

بدترین وبهترین اخلاق شوهرتون😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خصوصیت بد تو ذهنم نیست ک بگم داره نداره

بهترینش اینه ک همیشه پشتم بوده بعضی وقتا خیلی غر میزنم مخصوصا وقتایی ک خیلی کارام ب هم ریخته فشار کاری روم زیاده صبوری میکنه چیزی نمیگه تازه نازمم میکشه

بهترین : طاقت قهر نداره و زود پا پیش میذاره برا اشتی و اصلا کینه ای نیست

بدترین : گاهی خیلی یه دنده میشه تو انجام دادن کاری و همش به تعویق میندازه ( چون من خیلی مقرراتی هستم برام سخته)

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

اخلاق خوبش منو دوس داره خیلی دوسم داره مهربونه جلویه زبونه عین نیش مارم مقاومت میکنه 🙂✋

اخلاق بدش واسم لوازم ارایش نمیخره نمیزاره بدون چادر برم بیرون نمیزاره تنهایی برم بیرون 😒🖐خاک تو سرش 🖐🖐😒😒🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

دست و دلباز خیلی 

پدر خوب و مهربون 

دل رحم 

اصلا بد دهن نیس 

زود عصبی میشه ولی زودم فروکش میکنه 

تا حدودی هم زن ذلیل 😊😊

بعضی وقتا بی خیاله 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️