من خودم یکی از خوابم منو بیدار کنه خوش اخلاق بیدار میشم اما خواهرم خیلییی سگ میشه بابام داشت برای خودش بلند آهنگ میخوند میگفت مشکل من خوشگلیمه خوشگل دردسر داره یک دفعه من داشتم میخندیدم یکدفعه خواهرم بیدار شد گفت میخوای اسید بریزم تو صورتت دیگه مشکل نداشت باشی به منم چند تا متکا پرت کرد رفت خوابید الان تا شب میپره بهمون ولی واقعا وقتی بیدار میشید خوش اخلاق باشید آدم ازتون نترسه بابام که آروم لباسشو پوشید رفت که خانوم پاچشو نگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان خودش با خودش میگه کاش اینو مینداختم تو دستمال کاغذی😂😊
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
😂...من خودم هیچ مشکلی ندارم...نه صبح نه وقتی یهو بیدارم کنن...هوشیارم...ولی بعداز ظهر بیشتر از 1 ساعت خوابم ببره...حتما باید به شوهرم گیر بدم...نمیدونم چرا...اخلاقم خراب میشه...فقط بعدازظهر اگه خوابم طولانی بشه...🐶میشم.