2777
2789

من خودم یکی از خوابم منو بیدار کنه خوش اخلاق بیدار میشم اما خواهرم خیلییی سگ میشه بابام داشت برای خودش بلند آهنگ میخوند میگفت مشکل من خوشگلیمه خوشگل دردسر داره یک دفعه من داشتم میخندیدم یکدفعه خواهرم  بیدار شد گفت میخوای اسید بریزم تو صورتت دیگه مشکل نداشت باشی به منم چند تا متکا پرت کرد رفت خوابید الان تا شب میپره بهمون ولی واقعا وقتی بیدار میشید خوش اخلاق باشید آدم ازتون نترسه بابام که آروم لباسشو پوشید رفت که خانوم پاچشو نگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره پدرت 😂

الان خودش با خودش میگه کاش اینو مینداختم تو دستمال کاغذی😂😊

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

😂...من خودم هیچ مشکلی ندارم...نه صبح نه وقتی یهو بیدارم کنن...هوشیارم...ولی بعداز ظهر بیشتر از 1 ساعت خوابم ببره...حتما باید به شوهرم گیر بدم...نمیدونم چرا...اخلاقم خراب میشه...فقط بعدازظهر اگه خوابم طولانی بشه...🐶میشم.

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊