2777
2789
عنوان

با این شوهر چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه خیلی خیلی ساده است 

خدا لعنت کننده سازنده اینستاگرام زندگی هارو نابود کرده 

بنظرم هرطور شده نزارید ادامه بده ، شده باشه گوشیو بسوزونید توان خریدش نداشته باش

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...      
اهل خیانت نیست و آدم صاف و ساده ایه بعد همچین پیجی میسازه؟ خودتو داری گول میزنی؟! اصلا و ابدا این کا ...

دقیقا..خیانت فقط  این نیس بره با ی خانوم دگ این خودش بزرگ ترین خیانت ب زندگی مشترکه

به نیت 
والا من ولش میکنم اون ولم نمیکنه

بنظرم شما ساده ای ن همسرت .

یکبار باهاش جدی دعوا کن تا بزاره کنار  ایسنتاشم پاک کن بگو توجنبه نداری اگه ساده بگدره اینقد براش عادی میشه حرف زدن با این و اون اخرش میبنی یکی از همونا شد هووت 

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑
هر کی تو این پیج اسمش و اطلاعاتش رو بخواد بهش میده؟  ببخشیدا بیشتر یه مقدار شیرین میزنه تا این ...

هر کی که از راه میرسه که نه، اول تماس میگیرن باهم صحبت میکنن اگه خوشش اومد اعتماد میکنه فوری

میگه میخوام تعامل داشته باشم با بقیه

تعامل یا منحرف کردن جوونا؟ حتما رو شوهرت کار کن بهش بگو تو در برابر اون بچه های 14 یا 15 ساله ای که در مورد این چیزا کنجکاون و می یان تو پیجت مسئولی. خودتون بچه ندارین؟ بهش بگو یه روز هم یکی مثل خودت همچین بلا یا بدترشو سر بچمون می یاره