2777
2789
عنوان

با این شوهر چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 66 پست

عزیزم حساسیتتو کنار بزار بزار پیج بسازه یعنی ی مرد حق نداره پیج بسازه بخدا اگر خودمون حساس نباشیم ب حال خودشون واگذارشون کنیم مردا فرشته ان اخه اینطوری حساسیت فقط باعث جنگ و جدال تو خانواده میشه شایدم شوهرت اصلا نظر بدی نداره

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حساسیتتو کنار بزار بزار پیج بسازه یعنی ی مرد حق نداره پیج بسازه بخدا اگر خودمون حساس نباشیم ب ...

وای عزیزم من همه چیو نمیتونم اینجا بنویسم در حدی کارش زشته که بگم کاربریم میپره

رفاقت با کثافتای اینستا 

پس چرا میگید سالمه؟

داره علنی این کارو میگنه و این یعنی شما باید تصمیم بگیرید که این شرایطو بپذیرید یا ترک کنید

من کاربر آقا هستم، لطفا اشتباه نگیرید 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
عزیزم حساسیتتو کنار بزار بزار پیج بسازه یعنی ی مرد حق نداره پیج بسازه بخدا اگر خودمون حساس نباشیم ب ...

شما چرا دیگه؟😳

بعد میگن چرا شوهرامون اینکارو کردن فلان کردن همین شمایین ک بهشون رو میدین دیگه مستقل باشن درست کاراشون ب خودشون ربط داشته باشه درست ولی اینکه به همسرش تعهد داره این چیزا معنی نمیده😳😳

مغـرورها احـساسی ترند :))
میگه میخوام تعامل داشته باشم با بقیه

تعامل با پیج خاک برسری؟😐 بعد عکس فلانشو میذاره؟😐🤣

پاشو جمع کن برو خونه پدرت تا یاد بگیره تعامل ینی جی😐

چرا شما اینقد کوتاه میاین درمقابل رفتارای اشتباه همسراتون؟

بگو دوست داری منم پیج اینجوری بزنم و از خودم عکس بذارم که تعامل داشته باشم آخه مث اینکه تعامل خیلی خوبه😐

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
از پلیس ملیس نمیترسه هزار بار پیجشو گزارش کردم میدونه که پلیس فتا اصلا کاری نداره

با گزارش که نمیاد سراغش باید پیگیری کنی بری شکایت و این بساطا همه فکر میکنن پلیس فتا همینجوری الکی سرو کله اش پیدا میشه😑

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘