2777
2789
عنوان

با این شوهر چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیشو قایم کن میگرده پیداش نمیکنه بیخیال میشه

عزیزم دوتا گوشی داره یکیشو با خودش میبره سر کار یکیشو فقط میتونم قایم کنم با اون یکی چه کنم

بعدشم میترسم این کار رو بکنم رمز بذاره رو گوشیش یا پنهونی کارایی بکنه

هر کی که از راه میرسه که نه، اول تماس میگیرن باهم صحبت میکنن اگه خوشش اومد اعتماد میکنه فوری

بعد از دادن اطلاعات و ایجاد اعتماد ، چکار میکنن؟

من کاربر آقا هستم، لطفا اشتباه نگیرید 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
پس چرا میگید سالمه؟ داره علنی این کارو میگنه و این یعنی شما باید تصمیم بگیرید که این شرایطو بپذیرید ...

میگه قصدم رفاقت با آدمای شهرهای دیگست دوس دارم همه جا رفیق داشته باشم

و در حد تماس تصویریه

میگه قصدم رفاقت با آدمای شهرهای دیگست دوس دارم همه جا رفیق داشته باشم و در حد تماس تصویریه

شوهرت مشکل روانی داره که میخاد همه جاشو همه ی شهرا ببینن.

یا مارو مسخره کردی یا پاشو برو دنبال کارای طلاقت تا یکی رو نیاورده خونه

گاماس گاماس عزیزم

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
میگه قصدم رفاقت با آدمای شهرهای دیگست دوس دارم همه جا رفیق داشته باشم و در حد تماس تصویریه

یعنی با زنهای خراب شهرهای دیگه تماس صوتی و تصویری میگیره و قصدش دوست یابیه؟!!!

چرا پیج غیر اخلاقی آخه؟

دوستیابی سالم که با پیج های گردشگری و تفریحی و امثالهم مقدوره

با روش ایشون فقط خاله های شهرستان ها میان دایرکتش

من کاربر آقا هستم، لطفا اشتباه نگیرید 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
تعامل با پیج خاک برسری؟😐 بعد عکس فلانشو میذاره؟😐🤣 پاشو جمع کن برو خونه پدرت تا یاد بگیره تعامل ی ...

خانوادم خیلی ازم دورن

اگه میشد حتما میرفتم،بخاطر کرونا اطمینان نمیکنم سفر کنم با وسیله نقلیه عمومی اونم فاصله 26 _27 ساعتی رو 

هفته پیش اتمام حجت کردیم برا طلاق توافقی،البته به این صورت که من همه چی رو ببخشم یه چیزی هم بذارم روش تقدیم آقا کنم تا طلاقم بده

ولی شبش اومد معذرت خواهی و گفت نمیخوام طلاقت بدم

مشاوره هم نمیاد میگه من خودم همه چیو بهتر از هرکسی میدونم

خودت برو ومشکلت رو بگو شاید بشه بدون حضورشوهرت تایه حدی مشکل حل بشه مثلا بهت بگه چه رفتاری ازخودت نشون بدی

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
از قبل کرونا بوده گفتم شاید کرونا سر عقل بیارتش که نیاورد گفتم مرگ این همه آدم رو میبینه تصمیم میگ ...

آخی خدارحمتش کنه چقد سخته

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
معلومه خیلی خیلی ساده است  خدا لعنت کننده سازنده اینستاگرام زندگی هارو نابود کرده  بنظرم ...

دوتا گوشی داره خواهر من بسوزونم هم میخره و این بار بدتر از قبل میشه