2777
2789
عنوان

بنظرتون عاشق شده

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 67 پست
خواهر اون افتاد تو کرونا دیگه ندیدمش الان دقیق ۸ ماهه ، به استادم بگم خواستگار دارم 😐

نه دیگه به همین آقا 

با اون چیزایی که تو از استادت گفتی فک کردم عاشق شده 😕😕⁦☹️⁩⁦☹️⁩پس چیشد اون عشق 

حالا این چی میشه خدا بدونه

باید زمان بیشتری بگذره و نیاز ب شناخت بیشتر داره

مرسی عزیزدلم وقت گذاشتی جوابمو دادی ان شاءالله بهترینها برات اتفاق بیفته خدا دخترتو برات نگهداره ❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم وقت گذاشتی جوابمو دادی ان شاءالله بهترینها برات اتفاق بیفته خدا دخترتو برات نگهداره ❤🌹

قربونت بشم

ممنونم بازم کاری داشتی در خدمتم 

ایشالا همیشه حال دلت کوک و خوش باشه

💓ی دختر دارم شاه نداره💓
نه دیگه به همین آقا  با اون چیزایی که تو از استادت گفتی فک کردم عاشق شده 😕😕⁦☹️⁩⁦☹️⁩ ...

والا این ترم تماس میگرفت و پیام میداد ولی خب دانشگاه تعطیل بود برای دیدن ، ولی الان که دوماه از ترم میگذره فقط دو سه بار پیام داده احوال پرسی عادی . این خیلی عجیب بود برام یعنی انقدر رسمی هستیم تو فاز همکار نمیدونم یکدفعه این چی بود گفت

قربونت بشم ممنونم بازم کاری داشتی در خدمتم  ایشالا همیشه حال دلت کوک و خوش باشه

خدا نکنه ، عزیزدلی ان شاءالله با شما و عزیزانتون دختر نازتو ببوس خواهری 😘😘😘😘😘😘😘

الان حس خوبی داریاا😶😂😂به به 

نه خواهر گفتم من یکم خنگم بعد اینکه تو فاز ازدواج نیستم نمیدونم چطور با این رفتار کنم فکر نکنه عوض شدم یا خودمو گرفتم مثل سابق باشم عادی انگار نه خانی اومده نه خانی رفته

نه خواهر گفتم من یکم خنگم بعد اینکه تو فاز ازدواج نیستم نمیدونم چطور با این رفتار کنم فکر نکنه عوض ش ...

مثل سابق باش، خودش دوباره بحثو پیش میکشه😝

فراموش خواهی شد چنان که هرگز نبوده ای...♡
خب میگم چطور بهش جواب رد بدم فکر نکنه خودمو گرفتم دوباره مثل سابق باشیم انگار اتفاقی نیفتاده 

ب چی جواب رد بدی؟،براش هی خانوم معرفی کردی گف نکن، همین

فراموش خواهی شد چنان که هرگز نبوده ای...♡
ب چی جواب رد بدی؟،براش هی خانوم معرفی کردی گف نکن، همین

اخر پیام نخوندی مگه میگم گفت با وجود شما دیگه کمبود محبت و توجه ندارم کمبود همدم ندارم ما که محبت و توجه ای بینمون نبوده همکار بودیم همین رابطه رسمی عادی