2777
2789
عنوان

بنظرتون عاشق شده

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 67 پست
چی نوشت

من بهش گفتم با دوستم آشنات کنم و یک سری توضیحات،  نوشت با وجود احترامی که برات قائلم و تو حریم خصوصیم راهت دادم خبر از سیر تا پیاز زندگیم داری و از ته قلبم دوست دارم (البته افعال رسمی) ولی دیگه دلم نمیخواد درمورد ازدواج کردن چیزی بگی کسی بهم معرفی کنی من کمبود محبت و توجه داشتم کسی که درکم کنه بفهمه منو کسی که بهش اعتماد داشته باشم حس خوبی بهش داشته باشم با وجود شما این دیگه کمبودی ندارم کمبود محبت و توجه ندارم کمبود همدم ندارم تمام شب بخیر

خب حیاش نمیزاره جوری دیگه بگه شایدم ابراز کردنو بلد نیس  نمیخاد بری بچسبی بهش یا حس غرور برت د ...

من کلا خنگ تشریف دارم تو این زمینه ها یا خودمو میزنم در خنگی نه عادی رفتار کردم اصلا در جوابش چیزی نگفتم جز شب بخیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش گفتم با دوستم آشنات کنم و یک سری توضیحات،  نوشت با وجود احترامی که برات قائلم و تو حریم ...

چ با نمک و قشنگ😍😍😍

خوبه ک یکیو آدم دوس داشته باشه و حسش باهاش خوب باشه

💓ی دختر دارم شاه نداره💓
خب الانم نگاه نکن فقط بشناسش همین

میدونی مشکلم چیه این میگم یه حالت کمبود محبت اینا داشت میگفت هرکس به دلم نمیشینه و از این حرفا، من از لحاظ اخلاقی خیلی مهربون و دلسوزم به این دو خصلت معروفم میگم شاید وابستگی پیدا کرده با عشق اشتباه گرفته البته بچه ام نیست بگم نادون و خامه ۳۳ سالشه دکترا داره دوتا شغل داره نمیدونم بخدا خیلی گیج شدم 

عخع اون چیشد😆😆😆 خب برای این که بفهمی عاشقته یا نه باید بش نشون بدی که خواستگار داری و فلان این ج ...

خواهر اون افتاد تو کرونا دیگه ندیدمش الان دقیق ۸ ماهه ، به استادم بگم خواستگار دارم 😐