2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا پیام داد بزنم پشتم رو میکنم چند تا نفس عمیــق میکشم 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

من شنیدم قرص فلوکسیتین ، ادم و اروم میکنه و عوارض خاصی هم نداره ، خیلیا میخورن

فقط خانوم هایی که بچه شیر میدن نخورن 

ولی بازم از دکتر بپرسی بهتره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من رفتم دكتر بهم قرص داد خيلي اروم تر شدم

چه قرصی؟ چه دکتری؟ بگو برم دیوانه شدم از دست بچه هام

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

خیلی باید درباره خشم و عصبانیت بخونی..... سرچ کن بخون

درباره علت عصبانیت با صدای پایین با طرف مقابلت حرف بزن، حتی اگر کودک هست، شاید جواب نده ولی از حالت متوجه میشه که حرف مهمی رو داری بهش میزنی

ذکر لا اله الا الله وحده لا شریک له، له ملک و له حمد یحیی و یمیت و هو حی لا یموت به یده الخیر و هو علی کل شی قدیر 

هر صبح بعد از نماز صبح و بعد از نماز مغرب ده بار بگو

وقتی عصبانی میشه با صدای آروم طوری که خودت بشنوی تکرار کن خدایا کمکم کن. 

نفس بکش نفس بکش

روزهای پریودی از اطرافیان برای کارات کمک بگیر

اگه میدونی کم خون هستی قرص آهن بخور

اگه میدونی کلسیم کم داری قرص‌ رو بخور 

حتما ماهی یک دفعه قرص زرد رنگ ویتامین ای رو بخور

آب زیاد بخور

خودت رو گرسنه نذار

انشالله لطافت روح در همه زیاد بشه🌹

قرص نمیتونم بخورم چون با ی استامبنوفن معمولی خوابم میبره وای ب حالی ک اونا رو بخورم . تحمل کم شده بیخودی هم داد نمی زنم ، مثلا پسرم اذیت کنه با صدای بلند میگم چرا اینکارو کردی و..