الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کورتاژ نمیکنن همون اول اگر با قرص سقط شد و بقایا داشتی کورتاژ میکنن که واحبه وگرنه که عفونت میگیری طوریت میشه خدای نکرده
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
باشه فردا میرم دکتر.اگه من مشکل انعقادی داشتم اون یکی حاملگیم به 14هفته نمیکشید درسته؟شما سقط بخاطر ...
چرا .هر زمانی ممکنه خونرسانی مختل بشه حتی ۶ ماهگی
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اخه من جنینم زنده بود تا لحظه اخر هم هماتوم داشتم هم جفتم پایین بود بخاطر اون سقط شد
اونو نمیدونم ولی من مشکلم انعقادی بود سقط هام تو هر ماهی اتفاق میفتاد.مجبورم تا اخر دارو مصرف کنم