2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

696 بازدید | 24 پست

سلام.بچها خیلی دلم گرفته تنها جایی ک اروم میشم اینجاس چون نمیخام کسی از زندگیم بویی ببره..شوهرم وحشتناکه بداخلاق شده خیلی عوض شده یه ماه پیش یه کتک مفصل ازش خوردم اونم چون با یکی از دخترای فامیلش ک داره طلاق میگیره و شوهرم خیلی بهش نظر داره و فالوش کرده بود گفتم انفالوش کنه جلو مامانش کتکم زد و گفت اره فلانیو دوست دارم و عاشقش شدم...منم سعی کردم بخاطر اینکارش ازش سرد بشم و شدم..باز ده روز پیش دیونه شد و دوباره الکی افتاد ب جونم و تاتونس کتکم زد جوری ک هم ب خونریزی افتادم هم رفتم دکتر از گوشم خون خشک شده دراورد و کمرمم ازونروز شدید درد داره البته گوشیمم گرفت وگرنه حتما ۱۱۰رو خبر میکردم ب شوهرم ک میگم میگ تو هیچیت نیس حالت خوبه...به همه گفتم تو حموم افتادم چون نخاستم غصه منو بخورن ..الان چندوقته یکی داره بهش پیام میده میگ زنتو طلاق بده تا رابطتو با زنایی ک داشتی فاش نکنیم.اوایل شوهرم فحش میداد ولی دیشب ک دوباره بهش دادن ک زنتو طلاق بده ک یکی دیگ منتظرته دیدم براش نوشته مهریش ۳۰۰تاسکس بیابده تا طلاقش بدم..اینم بگم بعدش ک کتکم زد اومد گفت من از رو عصبانیت گفتم فلانیرو دوست دارم و هیچی بینمون نیس...الان اگ‌بتونم از کتکاش بگذرم ازین نمیتونم بگذرم ک جلوم ناس و سیگار مصرف کنه و تو خونم دوستاشو بیاره مخدر مصرف کنن ک من از بچم اینو بشنوم ..الانم اینقد گتداخلاق شده ک راحت فحش ناموسی و چیزای دیگ بهم میده و دلمو روزی صدبار میشکنه اگرم بگم ازت ناراحتم راحت میگه ب جهنم و چندتافحشم میفرسته همه زندگیشو پای رفیق بازی و خیانت خرج کرد اصلا برامون وقت نمیذاره.احساس میکنم شوهر ندارم چون یا خوابه یا بیرونه یا تو گوشیش..بچها خستم ازین زندگی من مامانم از دست دادم واین بیشتر اذیتم میکنه  من بخاطر بچهام نمیتونم جدابشم ولی اگ تجربه دارین کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی شرایط طلاق نداری چه میشه کرد اگر رفیق باز و مصرف مواد داره اصلا خوب نخواهد شد چون مامان ند ...

قبول نمیکنه مصرف کنندس قسم میخوره ‌ فقط دوستاش مصرف کردن...من نمیتونم بدون بچهام جدابشم اگرم با بچه جدابشم اونقد رو ندارم برم خونه بابام..البته بابام همه جوره هوامو داره ولی چون قلبش ناراحته نمیخام مشکلات منم ب دوش بکشه اگ مامانم بود راحتر کنار میومدم

قبول نمیکنه مصرف کنندس قسم میخوره ‌ فقط دوستاش مصرف کردن...من نمیتونم بدون بچهام جدابشم اگرم با بچه ...

خب پس خجالتو کنار بذار

باید خودت از خودت حمایت کنی 

اگر الان تحمل کنی تا آخر باید تحمل کنی

چون توهین و کتک دیگه عادی میشه

خب پس خجالتو کنار بذار باید خودت از خودت حمایت کنی  اگر الان تحمل کنی تا آخر باید تحمل کنی چ ...

یه راه حل بدین ک اگ اخلاق اینجور ادما عوض میشن بتونم عوض کنم مطمئنم یباردیگ ازش کتک بخورم اونجور ک اون ب سرم میزنه حتما تیمارستان لازم میشم 

یه راه حل بدین ک اگ اخلاق اینجور ادما عوض میشن بتونم عوض کنم مطمئنم یباردیگ ازش کتک بخورم اونجور ک ا ...

از من میشنوی نامه پزشک قانونی حتمن بگیر لازمت میشه،سخل انگاری نکنیا حتااگه طلاقم نمیخای بگیری حتمن اون نامهه رو بگیر،سی تی اسکن از سرت بگیر ..

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔