2777
2789
عنوان

یکم دلم چرکی شده نسبت به مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 29 پست

فقط بیخیال باش.

من خیلی پدر مادرم بهم بد کردن.

توی کرونایی که همش توخونه بودم بیکار بودم توی اتاق در بسته همش راه میرم وبه بدی های که هم پدرومادر هم عمو عمه وفکو فامیل کردن فکر میکنم.ناخوداگاه اخلاقم باهاشون بد شده.

منی که مامانمو خیلی خیلی دوستش داشتم.

بعد یهمو امروز امپر چسبودم خیلی بد باهاش حرف زدم.

تن صدامم کلا بالاست صدام از خونه رفت بیرون حالت دعوا بود انگار خیلی حالم بد شد تا اخزش ازش معذرت خواهی کردم.

تصمیم گرفتم بازم صبرمو ازینیم که هست بالاتر ببرم که یوقت چیزی نگم یا کازی نکنم ناراحت بشه.

حتی اگه فکر کنم که فلان بدی رو بهش بکنم بازم حالم بد میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از بچگی همش فکر میکردم مامانم یکی دیگس  مامان الانیم فقط بزرگم کرده  بس که فرق گزاشت ...

نه من خیلی وقت بود فراموش کرده بودم این چیزارو ولی الان باز داره توجهمو جلب میکنه

من با دو طرف همین مشکل دا م 

منم طرف شوهرمم میگن همه ک شوهرمو بیشتر دوست دارن ولی همش حرفه برادرشوهر کوچیکمو از همه بیشتر میخوان نصف ویلاشونو زدن به نامش ولی شوهر من چی هیچی نداره 

خانمایی که بچه دارین خواااهش میکنم بین بچه هاتون فرق نزارین  من به خدا گفتم اگه قرار روزی بچه ...

دقیقا خیلی کار بدیه ولی وقتی هم صحبت میکنن میگن مادر بشی میفهمی بچه با بچه فرق داره😔

من‌خودم اصلا بدم میاد همیشه خودمو مسوول میدونم چیزی بتونم میگیرم میارم براشون هیچ انتظاری نداشتم ازش ...

آخی عزیزم چی بگم عیبی نداره به خاطر بابای مهربونت این کار مامانتو ببخش دیگه آدما باهم فرق دارن دیگه عیبی نداره 

آخی عزیزم چی بگم عیبی نداره به خاطر بابای مهربونت این کار مامانتو ببخش دیگه آدما باهم فرق دارن دیگه ...

نه چی بگم مادر پدره دیگه چیزی نمیشه گفت😔به دل نمیشه گرفت 

فقط بیخیال باش. من خیلی پدر مادرم بهم بد کردن. توی کرونایی که همش توخونه بودم بیکار بودم توی اتاق ...

نه زیاد به این چیزا فکر نکن دلشونو نشکن اشکال نداره خدا بزرگه کاری نکن 

من مجبورم با این حرفا سر خودمو شیره بمالم  ولی مادر اگر مادر باشه نباید بین بچه هاش اونم تو مح ...

اره وگرنه میوه و خرت و پرت چیه ک ناراحت بشم بخاطرش حتی تو کار خونه اصلا نمیزاره دست ب کاری بزنه 

من برعکسه منک اوضاع مالیمون از خواهرم پایینتره بیشتر بهشون میرسم و همیشه به فکرشونمو حتی اززندگی خودم میزنم برا اونا اما خواهرم ک دستشون بازتره و بهتره فقط ازاونا میکنه و مادرم خیلی زیادبهش میرسه بااینک احتیاجی ندارن جالبه ک بابام اگ چیزی بهم میده مامانم ماراحت میشه و اخم میکنه اما خودش یواشکی به اون یکی بیشتر میرسه درصورتی ک یه نکته مثبتم نداره اون

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  
نباید اینطوری رفتار کنن بچه با بچه مگه چ فرقی میکنه اخه

من اینقددرد کشیدم از رفتارشون ک خدا میدونه

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.