2777
2789
عنوان

یکم دلم چرکی شده نسبت به مامانم

434 بازدید | 29 پست

ما سه تا بچه ایم من بچه ی دوم خانوادم بچه که بودم و هممون مجرد بودیم همیشه احساس میکردم که مادر خواهر بزرگترمو یعنی بچه اولشو بیشتر از من دوست داشت آدم میفهمه دیگه بالاخره داداش کوچیکم ک بدنیا اومد خب یکم اوضاع فرق کرد یعنی خب داداشمو بیشتر از خواهرم بعد خواهرم بعد من و دوست داشت که منو خواهرم ازدواج کردیم و رفتیم سر خونه زندگی خودمون زندگی من هی بگی نگی یکم بهتر از زندگی خواهرمه خانواده خودم وضع مالیشون به نسبت ما پایین تره احساس میکنم مامانم هنوزم خواهرمو بیشتر تحویل میگیره مامانم سرما خورده بود خونمون یه عسل داشتم اصل عسل بود از آلمان آورده بودن ولی طعمش باب دلم نبود دوسالی بود مونده بود خونمون چون میدونم خوب بود عسلش برداشتم آوردم برای مامانم بعد بابام خیلی از عسل سر در میاره یکم مزه کرد گفت عسلش خیلی خوبه حیفه بابا ببر خودت بخور جون بگیری میگفتم نه برا مامان آوردم میگفت برا مامانت خودم میگیرم تو ببر خودت بخور تو این مدت مامانم اصلا یه کلمه هم حرفی تزد ک بردار ببر یا چی . یا مثلا بابام میوه گرفته بود هی اصرار میکرد ببر بابا خونتون با اینکه من نیازی ندارم ولی خب حواسم بود بابلم ک داشت میگفت مامانم یه کلمه حرف از دهنش در نیومد اخرشم گفت عه ول کن اینا خودشون دارن ولی خواهرم ک میاد هرچی دمه دستش باشه پر میکنه براش میده تا ببره انتظاری ندارم ازشون ولی خب جدیدا خیلی اینا به چشمم میاد نمیدونم چی بگم اصلا😔😔

بیخیال باش کاری نمیشه کرد مادر منم خواهر کوچیکترمو بیشتر دوست داره

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بخاطر اینه که شما احتیاج نداری و خواهرت نیاز داره خداروشکر کن که نیازمند کسی نیستی و از نظر دیگران وضعیت مالیت خوبه این چیزا اصلا ارزش ناراحتی و درگیری ذهنی نداره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خوشم نمیاد دختر بره خونه باباش واسش میوه بزارن ببره.

من‌خودم اصلا بدم میاد همیشه خودمو مسوول میدونم چیزی بتونم میگیرم میارم براشون هیچ انتظاری نداشتم ازشون ولی خب این رفتارم درست نیس حداقل یه تعارف ک میشه کرد 

شما وقتی چیزی میبری انتظار تشکر نداشته باش  چون میدونه شما خودتون دارین چیزی نمیگه ببر

نه من که هیچی نمیگم ولی یه لحظه بهش توجه کردم هرچی بابام گفت اصلا برنگشت این ور تا مارو نگا کنه تا موقعی ک بحث و عوض کنه

مامان منم داداشمو بیشتر دوس داره مثلا یکم پول داد بهم خونه خریدم هی میگه پولمو بده بفروش بده اونم با سودش ینی به روز پولشو میخواد اما ب داداشمم کمک کرد اما اصلا نمیگه و نمیخواد ازش و اینکه همون پولم داداشم میگه بده ب من میگه باشه

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌