2777
2789
عنوان

غذای نوزاد ۸ ماه

172 بازدید | 20 پست

پسرم ۸ ماهشه سوپ نمیخوره اصلا سوپشم با برنج، گوشت، سیب زمینی، هویج و رشته سوپ درست میکنم اصلا نمیخورده تا حالا یه قاشقم ک میخوره پس میده، شما چجوری درست میکنین ک نوزاد میخوره؟ میشه لطفن بگین

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

همه اینا باهم قاطی نکن هر روز هم ی جور درست نکن

ی روز سبزیجات ی روز گوشت،،ی روز برنج بزار متنوع باشه خودمونم عدای تکراری دوست نداریم

گوشت و سیب زمینی هویج بپز موقعی که میخوای بزاری دهنش با قاشق له کن..اکثر بچها دوست دارن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینا باهم قاطی نکن هر روز هم ی جور درست نکن ی روز سبزیجات ی روز گوشت،،ی روز برنج بزار متنوع باش ...

اره همیشه ی جور درست میکنم اما بار اولم نخورده اخه، نمیشه لیمو بریزم توش؟

ی دونه آلو یا چند قطره لیمو تازه بزن میخوره یا ماست بده همراه غداش

اشکال نداره؟ اخه خودمم سوپشو میخورم خیلی بی مزس میگم شاید برا همین نمیخوره، لیمو ترش تازه ی بار خواستم بریزم ترسیدم

اره همیشه ی جور درست میکنم اما بار اولم نخورده اخه، نمیشه لیمو بریزم توش؟

لیمو نه ولی اگر یبوست داره ی الو بنداز تو سوپ گوشتش 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
میتونی پوره هم درست کنی پوره سیب زمینی و هویج پوره لوبیا سبز پوره کلم بروکلی پوره کدو سبز پوره ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم چون بعضی غذا ها رو میخوره بعضیا رو نه، بنظرتون اگ سوپ نخوره اشکال داره؟ بهش گوشت توی شیشه میجوشنم میدم ولی میگم سوپ بهتره

نه یبوست نداره، لیمو تازه هم نندازم؟ چجوری مزه دارش کنم؟

نه عزیزم بچه چیزی از مزه نمیدونه که من شنیدم  ضرر داره

شما همون مواد جدا جدا درست کنی عادت میکنه و براش تازگی داره

ممنون عزیزم امتحان میکنم چون بعضی غذا ها رو میخوره بعضیا رو نه، بنظرتون اگ سوپ نخوره اشکال داره؟ بهش ...

پسر منم اوایل نمیخورد سوپ ولی کم کم عادت کرد.

باید صبوری کنی عزیزم.

کم‌کم بهش بده تا ب غذاش عادت کنه

میتونی حلیم درست کنی یا سوپ‌جو با قارچ شاید اونارو دوس داشته باشه