کلافه شدم خودمم امروز رفتم اون کفش فروشیه رو دیدم بازم دودل شدم حقوقش چهارصد بود ولی گفتم میام تا الان سه تا شغل عوض کردم بنابه دلایلی دلخواهم نیستن بنظرتون مشکل از منه یا ادم باید بگرده اونجایی که راحته کار کنع؟
چون اون شغلا مناسبت نیستن یه خود شناسی تهیه کن ببین اینطوری که از خودت بپرس دوست دارم بهم دستور بدن اره نه دوست دارم حقوقم چقدر باشه دوست دارم چکاری انجام بدم
😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
مشکل از تو نیست واقعا خب چهارصد تومن ارزششو نداره .شاید جای بهتر پیدا کردی .به نظرم به فامیلات نگو میری سر کار چون اونوقت گیر بهت میدن که اراده نداری جایی بمونی و مجبور میشی سر شغلی که خوب نیست بمونی از ترس حرف بقیه
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
دقیقا مشکل منم همینه تا میرم سره کار همه میفهمن بعد میگن این بلد نیس کار کنه دنبال کار نیی
حالا خودشون مطمئنم تو زندگیشون هیچ پخی نشدنا فقط برا بقیه حرف میزنن .
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)