چند بار سوال کردم کسی درست جواب ندادم من ۱۰ روز پریودم عقب افتاده حالا دیروز چند تا لک دیدم و قطع شد و کمر درد داشتم تست بی بی هم منفی بود حالا امروز دمنوش زعفرون خوردم کمرم بشدت درد میکنه ولی از پریود خبری نیس به کسی ام چیزی نگفتم میترسم کیست باشه کسی تجربه ای داره مییخوام اگه تا دوروز دیگه پریودم نیومد برم دکتر اما نگرانی داره منو میکشه اگه کیست باشه خطرناکه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برین پیش یه پزشک عمومی بگین یه سونو شکمی کامل بنویسه براتون ، بعد سونو رو ببرین متخصص ببینه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)