2777
2789

من تجربه ندارم ولی خواهرم دخترشو ۲۴ماهگی گرفت میگفت پسرامو زودتر گرفتم این اذیت میکنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم دقیقا همین سن بود که به طور کامل از پوشک گرفتمش. زمانی که بچه شب تا صبح جیششو به خودش گرفت و پوشکش کاملا خشک بود مشخصه که دیگه آمادگی داره. من پسرمو عادت دادم اول به خبر دادن پی پی. البته همون موقع هم پوشک بود ولی بهش گفتم هروقت پی پی داشتی بهم بگو. اونم چند باری گفت تا مطمئن شدم کامل یاد گرفته بعد رفتم سراغ جیش. خیلی زود یاد گرفت چون بدنش عادت کرده بود که چند ساعت جیشو به خودش بگیره. 

پسرم دقیقا همین سن بود که به طور کامل از پوشک گرفتمش. زمانی که بچه شب تا صبح جیششو به خودش گرفت و پو ...

والا منم دخترم تقریبا خشکه صبح ها یعنی مثلا شاید یکباری تو خواب جیش بکنه بعضی وقتا بیشترم خشکه بنظرتون انجام بدم ؟ بعد شما هر وقت خودش میگفت میبردینش آخه بعضی ها میگن باید اولش هر 15 دقیقه ببریش دستشویی بگی مثلا جیش کن 

اره عزیزم چرا نگم..با صبر کودک...ی ذره با آب قاطی کردم زدم ب سینم...ی هفته اذیت کرد فقط...شیر خودمو

مرسی عزیزم از راهنماییت حالا من میخوام از این تبدیل توالت فرنگی رو بگیرم ببینم روش میشینه تا کم کم پوشک و ازش بگیرم 

والا منم دخترم تقریبا خشکه صبح ها یعنی مثلا شاید یکباری تو خواب جیش بکنه بعضی وقتا بیشترم خشکه بنظرت ...

پس اگه تقریبا خشکه دیگه کم کم آماده میشه. به نظرم شروع کن ازش بخواه پی پیشو خبر بده. هم تعدادش کمه هم کنترلش راحت تر. روی این که مسلط شد برو سراغ جیش. ولی اصلا اصلا عجله نکن. خیلی از بچه ها تا 3 سالگی درگیر پوشکن. فقط باید عجله نکنی و بهش فشار نیاری. 

برا پسرمم بله فقط وقتایی که می‌گفت می‌بردمش. گفتم پسر من کاملا شب از پوشک گرفته شده بود بعد روز شروع کردم. به راحتی میتونست خودشو کنترل کنه. 

نکته کلیدی و مهمش اینه که عجله نکنی همین.