2777
2789
عنوان

امروز میخوام بی بی بزنم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 70 پست
مبارکه عزیزم ان شاالله بارداری راحت و خوبی داشته باشی. الکی به خودت استرس نده،خیلی هم احتیاط کن پل ...

دستت درد نکنه تا سونوگرافی نرم خیالم راحت نمیشه اخه تو باردادی هام سابقه ی پوچ زیاد داشتم واسه همین خیلی میترسم از ته دلم دعات میکنم عزیزم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

سلام سوگند عزیز

منم مثل شمام دوبار سقط کردم هردو دفعه قلبش تشکیل نشده 

شما چکارکردین؟ دکتر دلیلشو نگفت

الان چه اقدامهایی توی بارداری میکنین که پیشگیری کنه؟

دکتر به من گفت لووتروکسین که خوردی tpo پایینتر اومده و میتونی دوباره باردار شی بدون هیچ دارویی، نگرانم دوباره همونجوری بشه

چون یه دکتر دیگه بهم گفت باید ای وی ای جی تزریق کنی ولی دکتر غدد گفت نیاز نیست

میشه راهنماییم کنی عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سوگند عزیز منم مثل شمام دوبار سقط کردم هردو دفعه قلبش تشکیل نشده  شما چکارکردین؟ دکتر دل ...

سلام عزیزم من سابقه ی بارداری پوچ دارم یعنی اصلا بچه ای نیست ک بخواد قلبش تشکیل بشه بارداری اولم پوچ بود ک ب چند روز نرسیده خود ب خود خونریزی کردم و دفع شد بعد اون دو سال طول کشید تا باردار شم هر چقدرم امپولای بارداری زدم بی نتیجه بود فقط واسم کیست تخمدان و تنبلی تخمدان ب جا گذاشت دیگه ناامید بودم تا اینکه رفتم پیش دکتر دیگه ای اونم کلی دعوام کرد ک چرا این همه امپول زدی گند زدی ب بدنت واسم فقط ویتامین خارجی نوشت گفت خیلی گرونه ولی بدنتو پاک میکنه بعد اونا سه ماه بعدش دوباره باردار شدم اونم دوقلو چقدر خوشحال بودم ک اونم رفتم سونو گفت یکیش پوچه دوباره دیوانه شدم ولی گفت قل دیگه سالم و قلبشم میزنه صدای قلبشم شنیدم ولی تو نه هفتگی ایست قلبی کرد و باز بدون بچه موندم خیلی شرایط روحیم خراب بود امیدوارم این یکی دیگه تنهام نزاره علت ایست قلبی هم پرسیدم گفتن بچه حتما مشکل داشته ک جلوتر خودش ایست قلبی کرده چیز دیگه ای نگفتن

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه انشاالله برات بمونه خیلی قشنگ درکت میکنم من سه تا سقط داشتم و از آخرین سقطم ۴ سال میگذره و حامله نمیشم با حال خوبت برام دعا کن سه روز دیگ موعدم مثبت بشه 

اومدم بگم برا منم میگفتن چیزی نیست ولی باید جدی می‌گرفتم تا اینجور دست خالی نباشم الان ۳۵ سالم و حیران دیگ خسته شدم

تو رو خدا اگر تهرانی حتما برو پیش فاطمه رزاقی سقط مکرر خیلی خوبه نمی‌خوام بترسونمت ولی برو

خدایا شکرت همه چی درست میشه خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 
سلام عزیزم من سابقه ی بارداری پوچ دارم یعنی اصلا بچه ای نیست ک بخواد قلبش تشکیل بشه بارداری اولم پوچ ...

انشالله به سلامتی تاپیک زایمانت بذاری برامون بخونیم عزیزم.

منم میخوام اقدام کنم انشالله دوتامون ایندفعه بچه هامونو بغل بگیریم. 

ان شاءالله که خدا ناامیدت نمیکنه و نی نی سالم و صالح نصیبت میشه، استرس نداشته باش بسپار به خدا، منم ...

عه ایشالا ک برای منم همینطور بشه ممنونم عزیزم  

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه انشاالله برات بمونه خیلی قشنگ درکت میکنم من سه تا سقط داشتم و از آخر ...

ایشالا ک با بی بی مثبت میای خوشحالمون میکنی اخه دکترا ب من گفتن یه بار سقط داشتی اونم بچه ایراد داشته ب خاطره اون نمونده من سابقه ی پوچ بودن دارم

انشالله به سلامتی تاپیک زایمانت بذاری برامون بخونیم عزیزم. منم میخوام اقدام کنم انشالله دوتامون این ...

ایشالا

دستت درد نکنه تا سونوگرافی نرم خیالم راحت نمیشه اخه تو باردادی هام سابقه ی پوچ زیاد داشتم واسه همین ...

سوگند توهم مث من تاحالا بارداری پوچ داشتی؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
سوگند توهم مث من تاحالا بارداری پوچ داشتی؟

اره اونم دو بار اولی رو تو هفته ی شیش ب لک افتادم فهمیدم پوچه بعدی رو دو قلو بود واسه قلبش ک رفتم گفت یکیش پوچه یکیش سالمه ک اون سالمه هم تو نه هفته ایست قلبی کرد سر اینم خیلی میترسیدم پوچ بشه ک خدا رو شکر نشد 

اره اونم دو بار اولی رو تو هفته ی شیش ب لک افتادم فهمیدم پوچه بعدی رو دو قلو بود واسه قلبش ک رفتم گف ...

وای سوگند یجوریم

امروز هنش واژنم عجیب تیر میکشه.همین الانم دارم اذیت میشم.میگم نکنه پری بیاد

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
وای سوگند یجوریم امروز هنش واژنم عجیب تیر میکشه.همین الانم دارم اذیت میشم.میگم نکنه پری بیاد

نه بابا اون چیزی نیست خیلی عادی هفته های اول دل درد و کمر درد خیلی عادی فقط استرس نداشته باش تا لک نبینی جای هیچ نگرانی نیست البته نگرانیتو قشنگ درک میکنم چون خودم سه بار کشیدم فقط باید ب خدا توکل کنیم و همه چی رو ب اون بسپاریم اون صلاحمونو بهتر میدونه ایشالا نی نی های خوشگلمونو سالم و سلامت بغلمون میگیریم ایشالا ما هم بالاخره طعم مادر شدن و میچشیم  من فقط منتظر اون روزی ام ک بغلش بگیرم وای از الان دلم داره براش غش میره  

نه بابا اون چیزی نیست خیلی عادی هفته های اول دل درد و کمر درد خیلی عادی فقط استرس نداشته باش تا لک ن ...

ان شاالله.ترسیرم آخه.از وقتی بیبی زدم ۳ روزه غذا درست نکردم.ولی امروز تولد داداشمه خواستم کیک درست کنم برا بچه یکم تحرک داشتم ترسیدم گفتم نکنه ب خودم فشار اوردم..

ان شاالله.ترسیرم آخه.از وقتی بیبی زدم ۳ روزه غذا درست نکردم.ولی امروز تولد داداشمه خواستم کیک درست ک ...

فقط چیز سنگین اصلا برندار و کارات و آروم آروم انجام بده ایشالا ک چیزی نمیشه این چیزایی ک گفتی منم همشو کشیدم همش فکر میکردم پریود میشمو...ولی رفتم سونو و صدای قلب نازشو شنیدم ایشالا ب زودی توام صداشو میشنوی منم شوهرم و خانوادم خیلی حساس شدن نمیزارن اصلا کاری انجام بدم الپولش مامانم همش میومد کارامو میکرد و غذامو درست میکرد الانم دو هفته است ک اومدم خونشون و خوابیدم همگی چشمشون ترسیده میگن تو فقط استراحت کن بزار سه ماهت تموم بشه