2777
2789
عنوان

امروز میخوام بی بی بزنم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 70 پست
فقط چیز سنگین اصلا برندار و کارات و آروم آروم انجام بده ایشالا ک چیزی نمیشه این چیزایی ک گفتی منم هم ...

اره منم اشپزخونم شده بازار شام مامانم گفت هیچی رو دست نزنی خودم میام ظرفارو میشورم.

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
اره منم اشپزخونم شده بازار شام مامانم گفت هیچی رو دست نزنی خودم میام ظرفارو میشورم.

ایشالا این سه ماهت تموم شد کم کم خودت سر پا میشی  

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا این سه ماهت تموم شد کم کم خودت سر پا میشی    

ان شاالله

فعلا ک روز ب روز به علایمم داره اضافه میشه😂امروز کمردردم شروع شده از صبح.‌بخدا همه این دردارو تحمل میکنم فقط بفهمم واقعا اون تو چخبره.عین دفعه قبل نباشه ک .....مطمئن بشم که تو دلم واقعا نی نی هست.دعا کن برام صدای قلبشو بشنوم.خودش تو سونو دیده بشه

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
ان شاالله فعلا ک روز ب روز به علایمم داره اضافه میشه😂امروز کمردردم شروع شده از صبح.‌بخدا همه این د ...

درکت میکنم منم همش میگفتم همه جور دردی رو تحمل مسکنم فقط بدونم هست و سالمه ایشالا کی میخوای بری دکتر؟

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
انشاالله ک باردار باشی 

عزیزم باردار بودم الان سه ماهمه  

عشقم فردا صبح بزن او صبح دقیق تره 

عزیزم الان تو سه ماهم از اون وقت چند ماه گذشته

درکت میکنم منم همش میگفتم همه جور دردی رو تحمل مسکنم فقط بدونم هست و سالمه ایشالا کی میخوای بری دکتر ...

اول ابان میرم برای سونو ..تو هفته ۸ میشم

اول ابان میرم برای سونو ..تو هفته ۸ میشم

ایشالا ب سلامتی