هفت روز از موعدم گذشته ولی جرات بی بی زدن نداشتم امروز میخوام بزنم خواهشا دعام کنید ب سختی باردار میشم سری پیشم بعد دو سال باردار شدم ک متاسفانه بچم سقط شد تو رو خدا واسم دعا کنید
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
[QUOTE=151855544]من از اهدا کننده استفاده کردم .دومین باره میکرو انجام دادم. بار اول بارداری ناموفق داشتم جنینم ...[/QUOTعزیزم .الهی بحق این ماه عزیز حضرت علی اصغر دامنتو سبز کنه بچتو سالم بغلت بگیری 🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
نه ساعت ۳ میزنم منتظرم شوهرم بگیره بیاره خدا کنه با جواب مثبت خوشحالش کنم اگه منفی بشه پیشش دق میکنم
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
نه ساعت ۳ میزنم منتظرم شوهرم بگیره بیاره خدا کنه با جواب مثبت خوشحالش کنم اگه منفی بشه پیشش دق میکنم
عزیزم ان شاءالله مثبته . تگ م کن
خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘
مثبت شد عزیزم ازمایشم دادم اونم مثبت شد فقط دعا کنید قلبش تشکیل بشه و واسه همیشه باهام بمونه من دوتا تجربه ی تلخ داشتم