2777
2789
عنوان

رژیم کانادایی # روز اول

548 بازدید | 98 پست

سلام من از امروز رژیم کانادایی گرفتم کسایی که درموردش میدونن بیان بگن و کسایی که استفاده کردن و هرکس دوست داره میتونه با من همراه باشه البته به نکته ها توجه کنه 😊

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

چطوریه این رژیم؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رژیم کالری شماری رو شروع کردم 😊 موفق باشی

ممنون عزیزم 

خوشحال میشم هرروز بیاید اینجا و نتیحه رو بگید تا بقیه انرژی و انگیزه بگیرن 

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

من رژیم کالری شماری رو شروع کردم سه هفته اس

شمام ایشالا موفق میشید😀👏

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چطوریه این رژیم؟

عزیزم یه رژیم ۱۵ روزه هست که اگه توی نت سرچ کنی میاد و بین ۸ تا ۱۰ کیلو کم میکنی البته اگ بعد هم رعایت کنی و غذاهای چرب و چیلی نخوری اگ بچه شیر میدی این رژیم رو نری و اگه خیلی عجله داری لاغر سی این رژیم رو بری مزایا و چیزهای دیگه این رژیم خودش توضیح داده اگر هستی میتونی از فردا یا امروز شروع کنی 

من اصلا اراده ندارم چیکارکنم ارادم قوی بشه ؟ خوردنی ببینم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که نخورم 😭

یکی از لباسایی که تنگه برات و دلت میخواد بپوشی رو بزار کنار آینه و هرروز خودتو توی اون تصور کن

خوردنی ها لذت های زود گذر هستن ولی لاغری فوق العاده اس😃

من اصلا اراده ندارم چیکارکنم ارادم قوی بشه ؟ خوردنی ببینم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که نخورم 😭

من هم اصلا اراده نداشتم ولی برای خودم هرروز انرژی مینویسم و روی یخچال خونم میزنم خوراکی های خوشمزه رو از خودم دور کردم و از امروز شروع کردم امیدوارم تو این۱۵ روز بتونم ۱۰ کیلو کم کنم 

من رژیم کالری شماری رو شروع کردم سه هفته اس شمام ایشالا موفق میشید😀👏

انشالله موفق باشی عزیزم هرروز بیا تو این پست و انرژی بده به ماها خوشحال میشم عزیزم

عزیزم یه رژیم ۱۵ روزه هست که اگه توی نت سرچ کنی میاد و بین ۸ تا ۱۰ کیلو کم میکنی البته اگ بعد هم رعا ...

عزیزم یه جا خوندم نوشته بود اگه یه دفعه ای کم کنی یه دفعه ای هم زیاد میشی ها

اصولی بهتر نیس؟

انشالله موفق باشی عزیزم هرروز بیا تو این پست و انرژی بده به ماها خوشحال میشم عزیزم

باشه ذخیره اش کردم😃

من توی دو هفته دو کیلو کم کردم