2777
2789
عنوان

رژیم کانادایی # روز اول

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 98 پست
باشه ذخیره اش کردم😃 من توی دو هفته دو کیلو کم کردم

واقعا خوبه ۲ کیلو کردی منم وزنم ۶۰ قدم ۱۶۰ حداقل باید ۵۰ بشم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
باشه ذخیره اش کردم😃 من توی دو هفته دو کیلو کم کردم

واقعا خوبه ۲ کیلو کردی منم وزنم ۶۰ قدم ۱۶۰ حداقل باید ۵۰ بشم خدا کنه بتونم که من میتونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خوبه ۲ کیلو کردی منم وزنم ۶۰ قدم ۱۶۰ حداقل باید ۵۰ بشم

خوش به حالت دختر

من 160 قدم وزنم 74 بود هنوز تازه شده 72😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
یکی از لباسایی که تنگه برات و دلت میخواد بپوشی رو بزار کنار آینه و هرروز خودتو توی اون تصور کن خورد ...

میدونی انقد تو خونه بیکار میمونم که با خوردن سرمو گرم میکنم 

بخوام ورزشم کنم بچه ۱ سالم میچسبه به پامو نمیذاره ورزش کنم 

خوش به حالت دختر من 160 قدم وزنم 74 بود هنوز تازه شده 72😂

اتفاقا خوشبحالم نی 😔 من دوست دارم سایز کنم مثلا دور بازو و شکم و پهلو ران پاهام و صورتم بعد وزن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا خوشبحالم نی 😔 من دوست دارم سایز کنم مثلا دور بازو و شکم و پهلو ران پاهام و صورتم بعد وزن&nbs ...

یه برنامه

نظرت چیه هر بار که سایزمون تغیر کرد اینجا بنویسیم😃

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من هم اصلا اراده نداشتم ولی برای خودم هرروز انرژی مینویسم و روی یخچال خونم میزنم خوراکی های خوشمزه ر ...

من از بیکاری حوصلم سر میره میگم بیارم بخورم فقط سرم گرم بشه 

میدونی انقد تو خونه بیکار میمونم که با خوردن سرمو گرم میکنم  بخوام ورزشم کنم بچه ۱ سالم میچسبه ...

😀 من اگه جای تو بودم پسرمو بغل میکردم با اون میرقصیدم😂

میدونی انقد تو خونه بیکار میمونم که با خوردن سرمو گرم میکنم  بخوام ورزشم کنم بچه ۱ سالم میچسبه ...

عزیزم میتونی با بچه هات ورزش کنی فقط روز چنددیقه راه بری تو خونت هم خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از بیکاری حوصلم سر میره میگم بیارم بخورم فقط سرم گرم بشه 

عزیزم تازه اونقدد تازه میگن با بچه تو خونه کار هست وقت نمیکنی خونه رو مرتب کن غذاتو درست کن ورزشتون کن با نینیت چرا نتونی گلم خوراکی های خوشمزه رو از خودت دور کن بجاش زیاد اب بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه برنامه نظرت چیه هر بار که سایزمون تغیر کرد اینجا بنویسیم😃

اره من پایه ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام منم امروز کالری شماری شروع کردم. هفته ای یه کیلو کم بشه هم خوبه آهسته و پیوسته

سلام عزیز

من هفته ای یه کیلو کم میشم خوبه خوشم میاد

خوشحال میشیم تو هم باما باشی

اره من پایه ام 

پس سایز رو اینجا بنویسیم