2777
2789
عنوان

دو روز از موعدم ميگذره

102 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من دو روز از موعدم ميگذره چند روزه نفخ زياد دارم و تو دهنم مزه فلز ميده و بزاق دهنم زياد شده از ديروز ترشح دارم و كمرم و پاهام درد ميكنه امروز بي بي زدم منفي بود☹️

ممكنه باردار باشم و زود بي بي زده باشم

اخه هيچ وقت اين علائم رو نداشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مهم اینه تخمک کی ازاد شده. معمولا 12 تا 16 روز بعد تخمک نشون میوه

نميدونم فقط روز ١٢ سيكلم به مدت دو روز درد شديد. پريودي داشتم ك ميگفتم الان پريود ميشم ولي نشدم

عزیزم ایشالا بارداری.گاهی بی بی چک تا ۷-۱۰ روز بعد از موعد هم مثبت نمیشه... حالا یه هفته صبر کن و ا ...

ان شالله باسه عزيزم

تو رو خدا برام دعا كنيد

تو اين چند روز  كه اين علائم رو داشتم شوهرم چشاش از خوشحالي برق ميزد و منتظر بود امروز جواب بي بي بعش بگم

ان شالله باسه عزيزم تو رو خدا برام دعا كنيد تو اين چند روز  كه اين علائم رو داشتم شوهرم چشاش ...

ایشالا که چند روز دیگه بی بی چکت مثبت میشه‌ عزیزم.من خودمم ۶ ماهه منتظرم و هفته دیگه موعدمه؛واقعاً درک میکنم که چقدر انتظار سخته

هر چیز که در جُستَنِ آنی؛آنی...
ایشالا که چند روز دیگه بی بی چکت مثبت میشه‌ عزیزم.من خودمم ۶ ماهه منتظرم و هفته دیگه موعدمه؛واقعاً د ...

ان شالله عزيزم اره واقعا انتظار سخته

ان شالله واسه شما هم مثبت ميشه