2777
2789
عنوان

درد و دل

231 بازدید | 32 پست

دیشب به خانواده بابام و خودش خبر حاملگیمو دادم و متاسفانه همشون بار منفی دادن بم 

یادم افتاد وقتی مجرد بودم خیلی درس میخوندم زمان کنکورم خیلی چاق شدم حتی تموم پوستم ترک ترک شده بود و زشت و مهمترین چیز داخل زندگیم خوشگلیو و به خودم رسیدن نبود خیلی چاق بودما 

پدرم خیلی مسخرم میکرد میگفت هیچی نمیشی خیلی بهم توهین کرد جلو همه بهم میگف بد هیکل زشت همیشه نفرینش میکردم از خدا خاستم هیج وقت یه مرد اینجوری نیاره تو زندگیم و قربون خدا برم به من یه ادمی رو داد توی زندگی مشترکم که هر شب بیشتر شب قبل عاشقش  میشم یادم نمیره بدیهایی که پدرم در حقم کرد 

گذشتو من فرهنگیان قبول شدم دبیری روان شناسی همونی که من میخواستم فقط یه ماه وقت داشتم برا مصاحبه لاغر شم همه بهم گفتی لابد تقلبی کردی همه منظورم خانواده بابامه 

فقط صبر کردم چیزی نگفتم یک ماه من از ۸۰ کیلو به ۶۰ کیلو رسیدم با ورزش هیچ کس باورش نشد بابام اومد همه اتاقمو گشت ببینه قرص لاغری خوردم یا نه هیج وقت نخاست باور کنه من واسه زندگیم تلاش میکنم 

خداروشکر که الان باشوهرم خوشبختم 

امشب دلم خیلی گرف خیلی گریه کردم چقدر تحمل این ادما سخته 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟

مهم اینه تو به خواسته هات رسیدی جآن

همیشه همین قدر موفق باشی عزیز

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم چقد سخت .چراهرم مزلو رو حذف کردن از تو کتاب روان یازدهم گفتم بگم حالت عوض شه

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

خداروشکر ک رشته مورد علاقه تو قبول شدی

خداروشکر ک ازدواج موفقی داشتی

خداروشکر ک مادر شدی

بقیش مهم نیس عزیزم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

ای جانمم افرین به اراده ت👍چقدر درکت میکنم چون منم پدر خوبی نداشتم.و خدا همسرتو برات حفظ کنه.عشقتون پایدار💛🌻

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

عزیزم همین جمله ای که گفتی خدا مردی رو قسمتت کرده که هرروز بیشتر از روز قبل عاشقش میشی و خدا  بهت نی نی داده

برای یه عمر کافیه ومیارزه به همه نداشته ها و غصه هات😊

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

منم بخاطر چاقیم بابام همیشه بهم حرفای بد میزد

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
واقعا سخته دوران مجردی برا همه خوب بود برا من... 

هستن کسایی که دوران‌مجردی خوبی دارن اما دوران متاهلی واسشون سرشار از غم و حسرته 

مجردی یه دورانیه که میگذره اما متاهلی مهمتره

و شما به آرزوهات رسیدی و موفقی

سلام به آنان که بیهوده دوستشان داریم
الهی بمیرم چقد سخت .چراهرم مزلو رو حذف کردن از تو کتاب روان یازدهم گفتم بگم حالت عوض شه

بخاطر اسون بودنش خیلی کتابتون راحت شده 

من الان دبیر جامعه و روانم 

دیگه بجاش چیزای جدید اوردن براتون 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟