2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم، نمیدونم چیکارکنم

114 بازدید | 12 پست

شوهرم آدم شکاکیه و یسره به من تهمت میزنه.

خسته شدم دیگه، توی شهر غریب هیچکسیو اینجا ندارم، یسره باهم قهریم وهر حرفی میزنم فک میکنه دروغ میگم....

آدم شکاک و بددهن هیچوقت درست نمیشه

اگ بچه نداری ی فکری بحال خودت بکن

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم شکاک و بددهن هیچوقت درست نمیشه اگ بچه نداری ی فکری بحال خودت بکن

یه بچه 4ساله دارم. بددهن نیست فقط ذهنش خرابه.من تابحال هیچ دروغی نگفتم ولی همش فک میکنه بهش دروغ میگمو دارم میپیچونمش. 

ببخشید نمیخام تهمت بزنم یا قضاوتی کنم خودت رفتاری انجام ندادی ک حساسش کنی

من هیچکاری نکردم. فقط یکسال پیش دخترم نمیدونم خواب دیده بود، از کجا این حرفارو به شوهرم زده بود که عموامید اومده خونمون و مامان بوس کرده و... 

برو مشاوره

اگر جواب نگرفتی باید ولش کنی

شوهر منم همش تهمت میزنه خیلی اذیتم میکنه چند روز ولش کردم رفتم که طلاق بگیرم .انقدر زنگ زد و تهدیدم کرد و استرس بهم داد اومد برم گردوند کثافت.  اصلا حالت تهوع دارم دیروز تا  العان دوست ندارم باهاش زندگی کنم بدم میاد ازش.

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖
چرا تهمت میزنه، مثلا چیا میگه، ببخشیدا

میگه پول تو خونه گم شده

تو حتما با کسی بودی اون پولو برداشته

یا میکه تو رفتی  خونه بابات دوست. پ.س..ر.تو ببینی

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖
میگه پول تو خونه گم شده تو حتما با کسی بودی اون پولو برداشته یا میکه تو رفتی  خونه بابات دوست ...

وای اینم همینجوریه، مثلا وسط روز از سرکار پامیشه میاد خونه که ببینه چه خبره،