2777
2789
عنوان

بیاید فوت و فن های خوشمزه شدن غذاهاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 38 پست

من همه جور ادویه دارم و هر غذایی ادویه مربوط به خودش می‌زنم ... 

اکثر خانوما به نمک فلفل زردچوبه بسنده میکنن در صورتی که ما صدها ادویه داریم ... 

پایه اکثر غذاهام هم زعفرون و هل هست یذره البته 

دیگه اینکه سر صبر بپزید از اول آب غذارو اندازه بریزید که هی اضافه نکنید ... 

پودر گردو برای من خیلی کاربرد داره ... تو خورش ...سس... کوفته ... حتی ماکارونی ... و برای تزیینات .

و اینکه چه موقع مواد و ادویر و اضافه کنی رو طعم اثر داره 

و ...

فقط خدا ...

سلام‌ می خواین مرغتون خوش مزه بشه توسس مرغ به ازای هر ۴الی ۵ قاشق رب یه قاشق رب انار بزنید هم خوشرنگ می شه هم خوش طعم ...برای بوی زخم نده مرغتون ..نیم ساعت قبل از اینکه از رو اجاق بگیرینش بهش فلفل دلمه ای نگینی اضافه کنید ....برای تزیین مرغ می تونید یه بوته سیر رو پوست کنید فقط آخرین لایه پوستش باشه ....بزارید رو مرغ تا قشنگ مغز پخت بشه ..وسطش رو با دونه انار پر کنید ...هم خوشگل می شه هم خوش طعم ....موقع سرو بزارید کنار مرغ ...بدای اینکه فسنجونتون هم خوش رنگ بشه هم خوش طعم بهش خرما اضافه کنید ...برای اینکه شیرین نشه ...بهش رب انار ترش بزنید نتیجه اش می شه یه فسنجون ملس ....برای تزیین روش کمی کنجد بپاشید ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه کتلتون وا نره سیب زمینی رو بعد پختن و رنده و آماده کردن مواد بجز اضافه کردن تخم مرغ داخل یخچال بزارید ....نیم ساعت قبل سرخ کردن تخم مرغ رو اضافه کنید ...روغن هم باید داع داغ باشه 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
ادویه هاتونو معرفی کنید لطفا...

سرچ کنی میاره عزیزم طولانیه بتایپم اما میگم  ... 

و یسری دیگه که جا نشدن ... 

کاری 

سه نوع فلفل 

پودر پیاز 

پودر سیر 

پاپریکا 

ادویه اچار

ادویه مخلوط

ادویه هندی 

پودر زیره

پودر آویشن 

خردل  

پودر گوجه 

پودر تخم شنبلیله و خودش

پودر لیمو عمانی 

پودر جوز هندی 

دارچین و چوبش

و ... 

بعلاوه سبزیهای معطر خشک ....

فقط خدا ...
طرز تهیه ی پنکیک لطفا بگو عزیزم مرسی

عزیزم میتونی هم شکلاتی درست کنی هم زعفرانی هردوش عالی میشه

شیر ۱پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱.۵ پیمانه اگر کاکائویی درست میکنی دوقاشق آرد کم کن و به جاش ۲ قاشق کاکائو بزن 

شکر ۳ قاشق غذاخوری سرپُر

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک پنس همون مقداری که با دست برداری بین دوتا انگشتت میمونه

اول ارد و بکینگ پودر و(پودر کاکائو اگر کاکائویی درست میکنی) رو سه بار الک کن 

تخم مرغ شکر و وانیل خوب با همزن بزن تا کرمی و کشدار بشه بعد روغن و شیر اضافه کن در حد مخلوط شدن هم بزن و بعد مخلوط آرد الک شده رو اضافه کن

اگر زعفرانی میخوای یک قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق چایخوری زعفران و مقداری گل محمدی پودر شده به مخلوط اضافه کن

تابه نچسب بزار روی گاز گرم شد یک ملاقه مواد بریز روش که شروع به حباب زدن کرد برگردون تا طرف دیگه هم بپزه زیر گاز متوسط باشه نه زیاد نه کم

میتونی تابه رو کمی هم چرب کنی و بعد مایع پنکیک بریزی 

در انتها بین هرلایه اگر زعفرانی بود عسل و اگر کاکائویی بود سس شکلات بزن

نوش جان

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
عزیزم اگه میشه روش پخت پنکیک هاتوبگو

گفتم عزیزم 

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
سرچ کنی میاره عزیزم طولانیه بتایپم اما میگم  ...  و یسری دیگه که جا نشدن ...  ...

زابلی هستی ادویه آچار داری؟

من هم استفاده میکنم عاشقشم تموم کردم قراره از زاهدان برام بفرستین

ادویه ناسیونال هم استفاده میکنم از زاهدان میارن برام

زابلی هستی ادویه آچار داری؟ من هم استفاده میکنم عاشقشم تموم کردم قراره از زاهدان برام بفرستین ادوی ...

نه مشهذیم اما عاشق ادویه های جنوبم 

ادویه هاشونو ببینم میگیرم ... 

فقط خدا ...