2777
2789
نه این رادیو تازه از امروز افتتاح شدبرای مدت یکماه البته جمله اولم از سفره امام حسین اوردن غذای ...

این رادیو پارسالم بود یادمه اسمش رادیو اربعین هست 

ولی شهری ک من زندگی میکنم نمیگیره تلویزیونش این رادیو رو هرچی میگردم نیست 😣😞

نذری هم نیست اینجا چون بیشتر مردمش سنی نشین هستن نذری نمیدن اگرم بدن تو حسینیه ها و اینا که اونم نمیتونم برم همسرم تنهایی نمیذاره اونم نمیذاره برم تو حسینیه از تو خیابون مراسم پارسال رو گوش میدادیم 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
درستش اینه ک بزاری لای پلو سرخم نباید بکنی گوشتتو ابپز بشه آب گذشتم نریز بریز رو برنجت ابشو خیلی خوش ...

وای چقدر جالب خوبه یه چیز جدید یاد گرفتم ....عمم ب من اون مدلی یاد داد

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی روزه ای دم افطار منو دعا کن. خدا از مستاجری خلاصم کنه. دیگه خسته شدم..... با امضات اشک ریختم اجر ...

☹☹☹الهی بمیرم

میدونم مستاجری سخته😭ان شاءالله بزودی زود تمام مستاحرا صاحبخونه بشن شما تو اولویت😭

روزگار بدی شده گرونی بیکاری....

خیلی التماس دعا

خدایا دلخوشم،به دعاهای بی اثر حتی.....
این رادیو پارسالم بود یادمه اسمش رادیو اربعین هست  ولی شهری ک من زندگی میکنم نمیگیره تلویزیونش ...

خوب همشهری برگرد بیا شیراز ☺

اخه دیروز تا رادیو رو روشن کردم اوردمش نزدیک موج رادیو قران شنیدم نوحه می خونه مجریش گفت این رادیو محرم افتتاح کردیم که امسال بخاطر شرایط کرونا فعلا تا اخر محرم با شما مجازی حسینیه های خونگیمون برپا باشه

خوب همشهری برگرد بیا شیراز ☺ اخه دیروز تا رادیو رو روشن کردم اوردمش نزدیک موج رادیو قران شنید ...

خوشبحالت تلویزیون ک هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم شاید تک و توک توش یکم پیدا کنم...

خوشحالم ک همشهری دراومدی عامو😁😍

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
از روی گوشیت پیداش کن موج ۹۵.۵ fm هست  منم خوشحالم که همشهری خوب وبامرامی مثل تو دارم

❤❤❤ممنون چشم حتما