2777
2789
اهان اره پارسال روزهای اربعین گوش میدادم ممنون خواهرجان ممنون حتما  التماس دعا💔💔💔 امسال نم ...

نه این رادیو تازه از امروز افتتاح شدبرای مدت یکماه

البته جمله اولم از سفره امام حسین اوردن غذای نذری براتون بود

ما تازه ناهار خوردیم😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشک منتو و بولانی نخوردم اونا چطورین

خیلی خوشمزه بخوری عاشقش میشی اگ مشهد بیای منطقه گلشهر پر از رستوانایی افغانی هست فک کن از بس غذاهاش خوشمزس برای شب نمی مونه بخصوص قابلی بولانی منتو اینام داره

من گوشت و تو زودپز میزارم آب میریزم کم و ادویه پخته ک شد میزارم لای پلو.زاهدانم نزدیک افغانستانه&nbs ...

اهان این دفعه میزارم وسط پلو ....اره نزدیکه ب افغانستان ....تو افغانستان زندگی میکنی

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
چرا نمیخورن؟ یعنی تو غذا ببیننش بدشون میاد؟ جویدنشم راحت تره برا بچه ها

دقیقا اصلا 😣 البته تقصیر خودم هست از اول گوشت چرخ شده تو غذا ندادم یا قلقلی یا کتلت و کباب همین واسه همون دیگه الان نمیخورن 

خیلی خوشمزه بخوری عاشقش میشی اگ مشهد بیای منطقه گلشهر پر از رستوانایی افغانی هست فک کن از بس غذاهاش ...

مگه حتما برم بخورم یا هم یاد بگیرم تو خونه درست کنم

۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍🤩 واسه بابام یه صلوات بخونین....دختری بلوچ تو دیار مرد سالاران
اهان این دفعه میزارم وسط پلو ....اره نزدیکه ب افغانستان ....تو افغانستان زندگی میکنی

درستش اینه ک بزاری لای پلو سرخم نباید بکنی گوشتتو ابپز بشه آب گذشتم نریز بریز رو برنجت ابشو خیلی خوشمزه میشه

دقیقا اصلا 😣 البته تقصیر خودم هست از اول گوشت چرخ شده تو غذا ندادم یا قلقلی یا کتلت و کباب همین واس ...

آهان 

عیب نداره کم کم عادتشون بده

من همسرم یه کم بد غذاس

بهش گفتم اصلا جلو پسرم نگه اینو میخورم 

اینو درست نکنی یا نمیخورم

بنده خدا زیادم حواسش هست 

بچه ها سریع تقلید میکنن

باز خوبه که تو کتلت و این چیزا میخورن