بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم من سنندجیم فعلا که کروناست و هیچ کجا نمیشه رفت ولی انشالله بعد کرونا تشریف اوردی قدمت رو چشامون انشالله که بهت خوش بگذره مکان های دیدنی شامل کوه آبیدر که خودش چند بخش بسیار زیبا داره مخصوصا امیریه _دیدگاه_عمارت خسرو اباد_خانقاه_عمارت آصف _عمارت وکیل_حمام خان_زیارت گاه هاجر خاتون که خواهر امام رضا هستن_بازار گذر_سد قشلاق _ کلیسای سنندج و ... بیشتر جاهای دیدنی سنندج تاریخی هستن و بافت زیبایی دارن به این دلیل بهش میگن شهر اصالت و فرهنگ که دارای موسیقی قوی و افراد باسواد بسیار زیادی هست
بدون خوردن "کلانه "(نون سنتی و قدیمی ترین فست فود جهان)همراه با دوغ محلی منطقه ی "کله شین"اصلن برنگردید چون انگار نرفتید
منطقه "کله شین" در جاده بین بانه و سقز هست....
پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....