2777
2789
عنوان

کنکور چجور بود؟ چکار کردید؟

295 بازدید | 14 پست

من سال اولم بود و میدونم قبول نمیشم چون نخوندم انشاالله سال آینده ....

ولی بنظرم ادبیاتش سخت بود .شما چکار کردید

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبیات و شیمیش سخت بود

و کلا سوالاش سبک جدیدی بود

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

چکار میکنید میمونید برای ۱۴۰۰؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  

خانما تجربی چطور بود؟

من ۹۷ کنکور دادم زیست و شیمیش سخت بود و کلا غیر منتظره بود

ترتیب یوالاش و سختیش چطور بود؟

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

من سال دوم بودم نسبت به سال قبل خیلی سخت بود.رشتم انسانیه و بیشتر از سال دهم اومده بود.از سال دوازدهم خیلی کم بود فک کنم بخاطر کرونا برا شما اینجوری کردن .درکل سخت بود

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
من سال دوم بودم نسبت به سال قبل خیلی سخت بود.رشتم انسانیه و بیشتر از سال دهم اومده بود.از سال دوازده ...

اره تجربيم از پارسال خيلي سخت تر بود

باخرابات نشينان ز كرامات ملاف       هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد 
بودجه بندی کلا تغییر کرده بود

اگه نظام جدیدی اره.بخاطر کرونا برا دوازدهم اخریا اینجوری کرده بودن.از دوازده انگشت شمار بود.کل برنامه های منم بهم ریخت😑

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗