2777
2789
عنوان

پول تو جیبی(خرجی ماهانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست

از ۱۷ خودم کار کردم یه هزاری از کسی نگرفتم.۲۷ ازدواج کردم.الانم پول تو جیبی نمیگیرم.کارتم ک خالی میشه بش پیام میدم برام میریزه.اکثرا هم موقع خرید میفهمم پول ندارم😁😁😁چون هیچویت نمیدونم چقد تو کارتم پول دارم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

750غذاوپوشاک وتفریح..

میوه باخودشه وموادشوینده وپول اب برق گازواینا  

شاعرَم درهردو جَهان،                                                                    شیفته بر رهگذران،                                                                              که شایَد خبری ازتو آرند بر زَبان،                                                                    یاصاحب الزَّمان،                                                                                 اَدرکنی.                                                                                                                                                                         ✹ ✺  ✉ ❃☂ ☘☼❄ ✿                                                                 ☫ شاعر:اِل.آهِ.ق 🌈

کافیه برات؟

خرجی ندارم که

شارژ و نت میخرم فقط

میمونه تو حسابم همونم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کلا لفظ پول تو جیبی رو نمیپسندم

وای دقیقا منم

بهم حس مفت خور بودن میده😐

در صورتی که حقمه😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ینی چی ینی خیلی زیاد نمیتونی حساب کنی!

ن 

ینی اینکه هر چقد لازمم باشه 

معلوم نیس چقد بده ینی متفاوته 

مثلا یه ماه یه تومن و یه ماه ۳۰۰تومن یا کمتر

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/