2777
2789
عنوان

پول تو جیبی(خرجی ماهانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست

ماهی ۱۵۰ اقام برا اینترنت و شارژ میریزه به کارتم سر ماه ...دیگه پول لباس و وسیله خونه و این چیزا هم دیگه هر وقت کم کنم خودش برام میگیره ...منم ۲۰ سالمه متاهلم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
وای دقیقا منم بهم حس مفت خور بودن میده😐 در صورتی که حقمه😂😂

اخه مگه بچه ایم که پول تو جیبی بگیریم😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازبابام ماهی ۴۰۰یا ۵۰۰ میگیرم 

زیاد نیست؟! من میخواستم به بابام بگم ماهی پنجاه یا نهایتا ۱۰۰ بده😐😂 تازه روم هم نمیشد 😂

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 
زیاد نیست؟! من میخواستم به بابام بگم ماهی پنجاه یا نهایتا ۱۰۰ بده😐😂 تازه روم هم نمیشد 😂

ماهی ۱۰۰ تومن پول اینترنتم نمیشه بیشتر بگیر شاید بیرون رفتی خواستی رستورانی بری چیزی بخری 

اخه مگه بچه ایم که پول تو جیبی بگیریم😐

بچه که نه. من دانشجوام، سرکار نمیرم. به هر حال باید یه چیزی بگیرم به عنوان خرجی

ماهی ۱۰۰ تومن پول اینترنتم نمیشه بیشتر بگیر شاید بیرون رفتی خواستی رستورانی بری چیزی بخری 

اینترنت رو خودشون میخرن. مودم داریم

با این حساب فک کنم مثل منی

بقیه خرجاتو بابات مثل لباس و کتاب و...برای شارژ و پول خوراکی و جزوه ای چیزی ۱۵۰ بگیر خوبه

😁🌈
کلا لفظ پول تو جیبی رو نمیپسندم

اره لفظش بده ولی خب من اقام خودش از بس میدید هر روز یا اینترنت میگیرم ازش یا شارژ دیگه هی پیامک میومد براش خخخخ ...یا یبار شارژ نداشتم ولی رومم نشد بهش بگم بعدا متوجه شده بود گفت چرا به خودم نگفتی یا از کارتم شارژ نگرفتی گفتم روم نشده دیگه خودش گفت من ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ برا بسته اینترنت و شارژ میریزم به کارتت دیگه خودت هر وقت دوس داری اینترنت بگیر 😊😊

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت