سلام، ماهی چقد پول تو جیبی میگیرید؟! از باباهاتون یا شوهراتون؟! من خودم ۲۰ سالمه ولی هنوز چیزی نمیگیرم 😐😂 میخوام ببینم شما چقدر میگیرین که منم بدونم چقد بگیرم 😂😂
ماهی ۱۵۰ اقام برا اینترنت و شارژ میریزه به کارتم سر ماه ...دیگه پول لباس و وسیله خونه و این چیزا هم دیگه هر وقت کم کنم خودش برام میگیره ...منم ۲۰ سالمه متاهلم
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
اره لفظش بده ولی خب من اقام خودش از بس میدید هر روز یا اینترنت میگیرم ازش یا شارژ دیگه هی پیامک میومد براش خخخخ ...یا یبار شارژ نداشتم ولی رومم نشد بهش بگم بعدا متوجه شده بود گفت چرا به خودم نگفتی یا از کارتم شارژ نگرفتی گفتم روم نشده دیگه خودش گفت من ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ برا بسته اینترنت و شارژ میریزم به کارتت دیگه خودت هر وقت دوس داری اینترنت بگیر 😊😊
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت