2777
2789
عنوان

منم دلم غذای خوشمزه میخواد خوب چجوری کدبانوشم دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 83 پست
😂 خوبه که زود رفتی شوهر کردی که نترشی طرز فکرت مال صد سال پیشه امیدوارم خوشبخت شی و در عین حال نس ...

توحتی نمیتونی وخوب تربیت نشدی که اسمشوبذاری محبت وبه شوهرت خدمت کنی برات متاسفم باغروربیجانمیشه خانم خونه شدوزندگیت ادامه پیداکرد.شوهرم توایران خیلی خوبه چون ابروت جمع میشه تئبااون اخلاقت خیلی دست به دست میشی هیچکی قبولت نمیکنه باورکن.امابحرحال بی خیال هرکی خودداند

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به مردی که کار نداشته باشه زن نمیدن پس وظیفه‌اش میشه یه جورایی.البته من وظیفه‌ی زن میدونم که کار ...

از روی ترس نیس هیچ مردیم با یروز دو روز جمع نشدن خونه خیانت نمیکنه از روی عشق به همسرو فرزند عزیزم فک کنم سنت کمه ان شاالله وقتی خانم خونه خودت شدی بخاطر عشق به شوهرت براش اشپزی میکنی دسر درست میکنی کاراتم میکنی

کیفم میکنی آدمیزاد با کار کردن ک مریض نمیشه با تنبلی ک مریض میشه 

از کار بیرون خیلی بهتره ک اقا بالاسر داری و بهت دستور میدن حداقل این همسرته خونه خودته

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

توحتی نمیتونی وخوب تربیت نشدی که اسمشوبذاری محبت وبه شوهرت خدمت کنی برات متاسفم باغروربیجانمیشه خانم ...

عزیزم نگران سبک زندگیه من نباش چون مردایی که دورم بودن یادم دادن که ارزشم بیشتر از ایناس که اشپزی کردن و بشور بسابو وظیفه خودم بدونم برعکس مال شما که هی ترسوندنتون که اگه بهشون نرسید ولتون میکنن یا لقمه نونتونو قطع میکنن😁

وگرنه خودم بارها غذا درست کردم برای دوس پسرم 😁 

شما خوب به شوهرت برس وگرنه شاید غذا بهت نده یا ولت کنه😁

از روی ترس نیس هیچ مردیم با یروز دو روز جمع نشدن خونه خیانت نمیکنه از روی عشق به همسرو فرزند عزیزم ف ...

شما دارید درست میگید از روی عشق ادم این کارارو کنه خیلی هم خوبه طرف مقابل هم قدرتو میدونه و وقت ازادشو‌ میخاد تو خونش بگذرونه

ولیاین درست نیست که یکی بگه اگه نرسی به خونت ولت میکنه،طرز فکریه که معلومه از روی عشق انجام نمیده و صرفا از روی ترسشه

سنمم ۲۷ هست

ممنون عزیزم 

فعلا که مجبوری بری سر کار چرا بعضی روزها کارگر نمیگیری

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
عزیزم نگران سبک زندگیه من نباش چون مردایی که دورم بودن یادم دادن که ارزشم بیشتر از ایناس که اشپزی کر ...

اولادوس پسرافتخارنکنن دوروزطعمتومیچشه میندازنت دوردومم امسال شماست که دادگاههاروپرکردن چون مادرخوبی بالاسرشون نیوده که یادشون بده به شوهرشون محبت کنن یه مشت زن بی مسئولیت ودخترسربه هواگندمیزنن به جامعه.عقده هاتم به من مریزگیرشوهری بذبخت اماازمن میشنوی توبایدتنهابمونی وتنهابمیری چون لیاقتت اینه خدانگهدار😁😁😁

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
شما دارید درست میگید از روی عشق ادم این کارارو کنه خیلی هم خوبه طرف مقابل هم قدرتو میدونه و وقت ازاد ...

کسی که بخاطر هر چیزی بخواد زندگیشو ول کنه ک مرد نیس

ان شاالله خوشبخت بشی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

شاید شما با انجام ندادن این‌کارا بی مصرف باشی چون کاره دیگه‌ای نداری با اینجور چیزا باید وجودتو ثابت ...

شما هنوز سر زندگی نرفتی و قتی رفتی متوجه میشی که انجام دادن کار خونه بردگی نیست متوجه میشی اگه همسرت را دوست داری آشپزیت نظافت خونه میتونه عاشقانه باشه نه نوکری وکلفتی کار کردن همسرت بیرون هم همینطور غیر از اینکه وظیفشه در ضمن وقتی این حرف رامیزنی به مادر مادربزرگ خواهر وزنان خانه دار اطرافت هم فکر کن

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
اولادوس پسرافتخارنکنن دوروزطعمتومیچشه میندازنت دوردومم امسال شماست که دادگاههاروپرکردن چون مادرخوبی ...

این حرفایی که زدی عزیزم احساسی هست که نسبت به خودت داری وگرنه همچین حرفایی نمیزدی👍🏻

هرکسی بهتر از زندگی خودش خبر داره

امیدوارم شما مادر با فرهنگی داشته باشی که از ترس دیر ازدواج کردنت و لقب ترشیدگی زود انداختت بیرون که روت اسم نمونه وگرنه کسی که فرهنگش بالا باشه دیگه همچین کلمه‌ای مثل ترشیدگی نمیگه👍🏻

شما هم خوب به شوهرت برس که جیره غذاییتو کم نکنه

برو ببین مامانت دیگه چه ترفندایی بلده که شوهرتو دو دستی بتونی بچسبی☺️

این حرفایی که زدی عزیزم احساسی هست که نسبت به خودت داری وگرنه همچین حرفایی نمیزدی👍🏻 هرکسی بهتر از ...

توهم بروهرروزبایه پسر....وباشنیدن حرفای مزخرفشون که تنهابرای استفادشون بهت میزنن دلتوخوش کن دخترایی مثل توچه به زندگی اخرم خودکشی کن وسط خیابون خخخخ 

شما هنوز سر زندگی نرفتی و قتی رفتی متوجه میشی که انجام دادن کار خونه بردگی نیست متوجه میشی اگه همسرت ...

من نگفتم کار خونه بردگی هست اتفاقا کار سختیه و زحمت داره،ولی وقتی یکی میاد میگه اگه این کارارو نکنی مردت ولت میکنه یا میگه این چیزا وظیفه‌ی زن هست دیگه برمیگرده به ضعف شخصیت

اینکه بخای این‌کارارو کنی چون اگه شوهرت ببینه انجام نمیدی ولت میکنه جای فکر داره که اون چه زندگی هست که طرف از ترس جمع میکنه نه از روی عشق

توهم بروهرروزبایه پسر....وباشنیدن حرفای مزخرفشون که تنهابرای استفادشون بهت میزنن دلتوخوش کن دخترایی ...

نگران نباش چند وقت دیگه نامزدیمه😁👍🏻فقط ارزو میکنم نسلت ادامه پیدا نکنه چون امثال تو خیلی برای جامعه‌ خطرناکن

امیدوارم خوشبخت بمونی اگه خوشبخت هستی☺️

من نگفتم کار خونه بردگی هست اتفاقا کار سختیه و زحمت داره،ولی وقتی یکی میاد میگه اگه این کارارو نکنی ...

ولی من میدونم نه طرز صحبت شما درسته نه اونهایی که مقابل شما جبهه گرفتند آدم وقتی گه عصبانیه که نباید همه را به رگبار ببنده مگه میدون جنگه هر دو گروه پدر کشته گی که ندارید یکم آرومتر

نگران نباش چند وقت دیگه نامزدیمه😁👍🏻فقط ارزو میکنم نسلت ادامه پیدا نکنه چون امثال تو خیلی برا ...

خداروشکرمن خوشبختم امانسل توجامعه روبه گندکشیده هرری تمومش کن