2777
2789
عنوان

ترس از همسایه ی ناخلف

696 بازدید | 26 پست

خیلی خلاصه بگم طبقه ی بالای ما خانواده ی بسیار بی شخصیت و بی بندو باری هستن طوری که زنه با شوهر و 2تا بچه علنا خرجیشو از راه نامشروع در میاره و همه ی اهل محل از این موضوع خبر دارن.کلا بی آبرو هستن.بحث تهمت هم نیست الان یه عده میان و میگن تهمت نزن .قابل توجه اون عزیزان هم بگم من با چشم خودم هم دیدم .حالا بماند از مشهوری این خانم در این محل.اینا پول شارژ ساختمان رو نمیدن و اذیت هم میکنن مخصوصا با 2تا بچه ی پسر بسیار بی ادب.حالا تصمیم بر این شده که اسانسور طبقه ی اونارو بستن بدلیل ندادن پول شارژ و اونا هم از طبقه ی ما استفاده میکنن برای رفت وامد با اسانسور.من خودم اادم حساس نسبت به تمیزی مخصوصا تو این وضعیتم .و در اسانسورمون رو همیشه ضدعفونی میکنم و برق میزنه در حالی که بقیه ی طبقات اینطور نیستن.امروز که باز تمیز کردم دیدم با سر و صدا بازم از اسانسور خارج شدن و من چون خیلی خسته بودم ناخوداگاه عصبی شدم و گفتم تا کی میخوایین از اینجا استفاده کنی اونم جوابمو داد تا هر وقت بخواهیم.منم گفتم پول شارژو بدی اینطوری نمیشی و درو بستم.حالا ازشون میترسم کاری بکنن .مثلا واسه ماشین تو پارکینگ یا ازمون دزدی کنن.خیلی ناراحتم که با همچی ادمی دهن به دهن شدم .چیکار کنم

اگه این چیزی که میگی درست باشه همسایه ها میتونن اون خانومو بیرون کنن.تو ساختمون خالم اینا یه خانوم بود متاسفانه ازاین جریانا داشت وقتی همه فهمیدن سره ۵روز بیرونش کردن با مامور اومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا با همسایه ها استهشاد پرنمیکنین؟

والا بخدا ما کلا راهشو نمیدونیم.واقعا هم شوهرم اهل پیگیری اینجور چیزا نیست.امشب شوهرهم خیلی منو ترسوند و  گفت اون یه زن بدکارس که شوهرش اونو میبره سر قرار .چرا با اون دهن به دهن شدی.اگه بلایی سر ما بیاره یا اسیدی رومون بریزه .الانم باردارم تپش قلب گرفتم

وای چه بد کاش از این ساختمان نقل مکان کنید

اخه چطوری تو این گرونی که نمیشه خونه عوض کرد.بخدا نمیتونیم اگه میتونستیم حتما میکردیم.حالا من ترسم از اینه یه بلایی سر ما بیاره

والا بخدا ما کلا راهشو نمیدونیم.واقعا هم شوهرم اهل پیگیری اینجور چیزا نیست.امشب شوهرهم خیلی منو ترسو ...

عزیزم استرس نداشته باش همسایه عموم هم اینطوری بود زنگ زدن پلیس پلیس برگه اورد۱۵ تا امضا کردن که برن از این جا  پلیس هم چون اجاره نشین بودن فرستادنش بیرون 

کاری نمیکنن نترس حالا کار و شرایطشون به کنار سعی کن زیاد پیگیرشون نباشی

الان با این حرفی که زدم میترسم .الان من باید چیکار کنم .اگه یه وخ بلایی به سر ما بیاره یا ماشینو تو پارکینگ اتیش بزنه.اخه دوربین هم نداره ساختمون

عزیزم استرس نداشته باش همسایه عموم هم اینطوری بود زنگ زدن پلیس پلیس برگه اورد۱۵ تا امضا کردن که برن ...

متاسفانه اینا خونه واسه ی پدر زنه هست و نزدیک10ساله نشستن.ور ظاهرا میگه قرار به نامش هم کنه