خیلی خلاصه بگم طبقه ی بالای ما خانواده ی بسیار بی شخصیت و بی بندو باری هستن طوری که زنه با شوهر و 2تا بچه علنا خرجیشو از راه نامشروع در میاره و همه ی اهل محل از این موضوع خبر دارن.کلا بی آبرو هستن.بحث تهمت هم نیست الان یه عده میان و میگن تهمت نزن .قابل توجه اون عزیزان هم بگم من با چشم خودم هم دیدم .حالا بماند از مشهوری این خانم در این محل.اینا پول شارژ ساختمان رو نمیدن و اذیت هم میکنن مخصوصا با 2تا بچه ی پسر بسیار بی ادب.حالا تصمیم بر این شده که اسانسور طبقه ی اونارو بستن بدلیل ندادن پول شارژ و اونا هم از طبقه ی ما استفاده میکنن برای رفت وامد با اسانسور.من خودم اادم حساس نسبت به تمیزی مخصوصا تو این وضعیتم .و در اسانسورمون رو همیشه ضدعفونی میکنم و برق میزنه در حالی که بقیه ی طبقات اینطور نیستن.امروز که باز تمیز کردم دیدم با سر و صدا بازم از اسانسور خارج شدن و من چون خیلی خسته بودم ناخوداگاه عصبی شدم و گفتم تا کی میخوایین از اینجا استفاده کنی اونم جوابمو داد تا هر وقت بخواهیم.منم گفتم پول شارژو بدی اینطوری نمیشی و درو بستم.حالا ازشون میترسم کاری بکنن .مثلا واسه ماشین تو پارکینگ یا ازمون دزدی کنن.خیلی ناراحتم که با همچی ادمی دهن به دهن شدم .چیکار کنم
الان با این حرفی که زدم میترسم .الان من باید چیکار کنم .اگه یه وخ بلایی به سر ما بیاره یا ماشینو تو ...
نه عزیزم، طرف اگه وحشی بود همونجا باهات کل کل میکرد و درگیری رو زیاد میکرد حالا یه چی تو گفتی یه چیزم اون نیازی نیست بیاد مثله اشرار ماشین اتیش بکشه و حمله کنه و اسید بپاشه شما بخاطر وضعیتت حساس شدی.
برای احتیاط و ارامش خودت سعی کن وقتایی که خونه تنها هستی درو قفل کنی هرچند بعید بدونم اتفاقی بیفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ کاری نمی کنن نترس چرا مدیریت برخوردنمی کنه اگرخیلی بد به پلیس بگید درانجام کارخلاف
به مدیریت هم گفتم که اسانسور اینا رو درست کن .طبقه ی مارو به گند کشیدن .محیط اینجا یه جوریه همه تو لاک خودشونن و متحد نمیشن.به پلیس هم بگیم میاد شاهد میخواد هزار جور دردسر.حالا مشکل اصلی من اینه که با این حرف من بخواد ضرری به ما برسونه
نه بابا اگه حرفت واسش سنگین بود همون جا باهات دهن به دهن میزاشت، الکی به خودت استرس میدی، همچین هم ...
اخه زبونشون کوتاهه.هیچ پولی نمیدن نمیتونن به مدیریت اعتراض کنن.حالا طبقه ی ما رو به گند کشیدن.حالا کارای خودش به خودش مربوط.ولی من از این حرفی که بهش گفتم با حالت دعوا میترسم که کاری واسمون کنن.دوربین هم نداره ساختمون