2777
2789
عنوان

ترس از همسایه ی ناخلف

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 26 پست
نه بابا شوهرت زیادی بزرگش کرده

خیلی گریه کردم .شوهرم هم عصبی شده میگه با زن خراب دهن به دهن شدی.اون دین و ایمون حالیش نیست و بهم ضرر میرسونه.منم از این موضوع میترسم

الان با این حرفی که زدم میترسم .الان من باید چیکار کنم .اگه یه وخ بلایی به سر ما بیاره یا ماشینو تو ...

نه عزیزم، طرف اگه وحشی بود همونجا باهات کل کل میکرد و درگیری رو زیاد می‌کرد حالا یه چی تو گفتی یه چیزم اون نیازی نیست بیاد مثله اشرار ماشین اتیش بکشه و حمله کنه و اسید بپاشه شما بخاطر وضعیتت حساس شدی.

برای احتیاط و ارامش خودت سعی کن وقتایی که خونه تنها هستی درو قفل کنی هرچند بعید بدونم اتفاقی بیفته

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نمی کنن نترس  چرا مدیریت برخوردنمی کنه اگرخیلی بد به پلیس بگید درانجام کارخلاف

به مدیریت هم گفتم که اسانسور اینا رو درست کن .طبقه ی مارو به گند کشیدن .محیط اینجا یه جوریه همه تو لاک خودشونن و متحد نمیشن.به پلیس هم بگیم میاد شاهد میخواد هزار جور دردسر.حالا مشکل اصلی من اینه که با این حرف من بخواد ضرری به ما برسونه

نه بابا اگه حرفت واسش سنگین بود همون جا باهات دهن به دهن میزاشت، الکی به خودت استرس میدی، همچین هم ...

اخه زبونشون کوتاهه.هیچ پولی نمیدن نمیتونن به مدیریت اعتراض کنن.حالا طبقه ی ما رو به گند کشیدن.حالا کارای خودش به خودش مربوط.ولی من از این حرفی که بهش گفتم با حالت دعوا میترسم که کاری واسمون کنن.دوربین هم نداره ساختمون

نه عزیزم، طرف اگه وحشی بود همونجا باهات کل کل میکرد و درگیری رو زیاد می‌کرد حالا یه چی تو گفتی یه چی ...

شوهرم هم تازه ماشینو عوض کرده میگه میان ماشینو یه چیزیش میکنه.حالا نمیشه هم ثابت کرد.از یه طرفم شوهرم هم ترسو هست

اخه زبونشون کوتاهه.هیچ پولی نمیدن نمیتونن به مدیریت اعتراض کنن.حالا طبقه ی ما رو به گند کشیدن.حالا ک ...

حساس شدی عزیزم

کسی که به قول خودت زبونش واسه گند کاریاش کوتاهه که نمیاد واسه خودش قوز بالاقوز درست کنه

هیچی نمیشه

دیگه این قضیه گندکاریای خودشون نییس که اب از اب تکون نخوره

کاری کنه پدرشونو در میارن بابا

👨‍👩‍👧
حساس شدی عزیزم کسی که به قول خودت زبونش واسه گند کاریاش کوتاهه که نمیاد واسه خودش قوز بالاقوز درست ...

مرسی عزیزم کمی اروم شدم.از عصر فقط میگم به حق امام حسین شر اینا از اینجا کم بشه