2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
ولی یه چیزی.سوره یس رو بخون و فوت کن یه پارچ اب بعد بزار تو یخچال بزار شوهرت بخوره.اما بهش نگو و بچه ...

حتما امتحان میکنم👍

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امتحان میکنم عزیزم

البته باید خودتم صبور باشه اگه قول داد و  زد زیر قولش دوباره ازش قول بگیر وقتی هم سر قولش موند خودت جوگیر نشی قهر کنی اونم از قولی که داده پشیمون شه .سعی کن با آرامش صحبت کنید تا موضوع حل شه حتی چند بار اول حتی اگه مقصر نبودی کوتاه بیا و تمومش کن . موضوع اینه که اون به قهر نکردن و حرف زدن عادت کنه بعدا که خوب شد و قهر کردن رو کنار گذاشت دیگه لازم نیست جاهایی که مقصر نیستی کوتاه بیایی

عزیزم شوهر منم همینه  یه بار تو اینترنت خوندم مردایی که نمیتونن حرفشون رو راحت بزنن مدام قهر م ...

والا منم از اینکارا خیلی میکنم همیشه بعد هر قهر کلی حرف میزنمو میگم قهر نکنیم سرد میشیم از هم ولی بازم همین اشو همین کاسه

البته باید خودتم صبور باشه اگه قول داد و  زد زیر قولش دوباره ازش قول بگیر وقتی هم سر قولش موند ...

احساس میکنم انقد کوتاه اومدمو من پیش قدم شدم اینطوری شده چون قبلنا اصلا اینطوری نبود

شوهر منم اینجوری بود.

یه بار بهش گفتم انقد قهر کردی واسم عادی شده و مهم نیست .وقتی قهر میکرد جوری رفتار میکردم که انگار وجود نداره .سرحال و شاد بودم فقط هم واسه خودم غذا درست میکردم .

یه بار دیگه قهر کرد با خوشحالی گفتم قهری ؟؟؟ خداروشکر چند روز راحتم.

دیگه الان که میبینه مهم نیس واسم درست شده

عجب روز خوبی 🥳
قهر کرد مهم نباشه برات اهمیت نده بهش از سرش میفته

تو یه تاپیک یه نفر گفته بود جاتو جدا کنو یه اتاق دیگه بخواب جواب میده ینی؟؟

احساس میکنم انقد کوتاه اومدمو من پیش قدم شدم اینطوری شده چون قبلنا اصلا اینطوری نبود

کوتاه اومدن وقتی درسته که اون قهر نکنه و حرفشو بزنه . اگه قهر کرد که کوتاه اومدن تو خوب نیست هیچ بد هم هست چون بد عادت میشه و فکر میکنه با قهر کردن به خواسته ش میرسه 

دقیقا توام مث خودش رفتار کن.حالا من مثل خودشم شدم امانتیجه ای نگرفتم و بازم همون اش و همون کاسه.ولی ...

تا یه هفته تحمل میکنم به زووور منم مث خودش رفتار میکنم ولی هیچوقت بیشتر نتونستمو پیش قدم شدم

چیکار کرد که ترک کردی این کارو ینی چه رفتاری داشت

همسرم فوقالعاده مهربونه و ارومه اما خب همیشه ی چیزایی وسه ناراحتی و دلخوری هست تو زندگی زناشویی من سر مسایل کوچیک قهر میکردم اونم سکوت میکرد میریخت تو خودش دیگه واقعا ی شب دلم ب حالش سوخت دیگه از اون موقع قول دادم دیگه الکی قهر نکنم الان اگه از چیزی ناراحت بشم اولش سعی میکنم باهاش صحبت کنم ک همون جا رفع بشه اگه دیدم صحبت درموردش عصبانی ترم میکنه نیم ساعت سکوت میکنم و ب این فکر میکنم واقعا زندگی ارزش اینو نداره ک یک روز خوبو با عشقم از دست بدم باور کن الان مدت هاست ک دیگه بچگانه قهر نکردم اصلا ب اعصاب خوردی بعدش نمی ارزه 

وقتی قهر میکنه دنبالش ندو  رازش همینه فاصلتو باهاش حفظ کن و یه جور وانمود که منتظرش نیستی خ ...

بخدا خییلی از اینکارا کردم جواب نگرفتم دیگه واقعا موندم توش عجیییییب

شوهر منم اینجوری بود. یه بار بهش گفتم انقد قهر کردی واسم عادی شده و مهم نیست .وقتی قهر میکرد جوری ر ...

وااای خوش به حالت چه اراده ای حتما این روشو امتحان میکنم البته اگه بتووونم تحمل کنم ینی دوس دارم خودم بکشم بخاطر این اخلاقما