2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
کوتاه اومدن وقتی درسته که اون قهر نکنه و حرفشو بزنه . اگه قهر کرد که کوتاه اومدن تو خوب نیست هیچ بد ...

دقیقا همینه فک کنم بد عادت شده انقد که قهر کرده و من ازش خواستم که بیا مشکلو حل کنیم

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خوش به حالت چه اراده ای حتما این روشو امتحان میکنم البته اگه بتووونم تحمل کنم ینی دوس دارم خود ...

منم مثل تو بودم .میفهمم چی میگی . واقعا اذیت میشدم از قهر کردنش ولی خب الکی ادا در میوردم که مشکلی نیست . هر چقدر میخوای قهر کن منم به کارای خودم میرسم .

عجب روز خوبی 🥳
همسرم فوقالعاده مهربونه و ارومه اما خب همیشه ی چیزایی وسه ناراحتی و دلخوری هست تو زندگی زناشویی من س ...

خب خداروشکر که گذاشتی کنار چون خیلی بده اینطوری.کاش شوهر منم مث تو سعی میکرد چون خیلی وابستشم طاقت قهر ندارم

شوهر خواهر منم  با پنجاه سال سن اینجوریه خیلی بده شوهر دوستمم همینطوره زود بهش برمیخوره

خب دیگه کسی تصمیم نگیره اخلاقشو تغییر بده همینطور میمونه دیگه فکرشو بکن تو اون سن مثلا من برم منت کشی ای خدااا

منم مثل تو بودم .میفهمم چی میگی . واقعا اذیت میشدم از قهر کردنش ولی خب الکی ادا در میوردم که مشکلی ن ...

واقعا کار درستی کردی حتما حتما سعی میکنم منم همین حرکتو انجام بدم بلکه فرجی شد

خب دیگه کسی تصمیم نگیره اخلاقشو تغییر بده همینطور میمونه دیگه فکرشو بکن تو اون سن مثلا من برم منت کش ...

ایشالا که درست بشه شاید برعکس سنش ک بره بالا دیگه از این کار بچگونه دست برداره این داماد ما خانوادگی اینجورین

ایشالا که درست بشه شاید برعکس سنش ک بره بالا دیگه از این کار بچگونه دست برداره این داماد ما خانوادگی ...

مرسی عزیییزم

دلیلش پیش قدم شدن شماست ولش کن تا کی می خوای ناز بکشی اینقدر سرد باش تا خودش بیاد^

مرسی از راهنماییت حتما اینکارو میکنم