2777
2789
عنوان

خیلی از دست مادر شوهرم ناراحتم

447 بازدید | 21 پست

همش واسه بچه های اون یکی جاریم لباس میخره پونصد پونصد بهشون پول میده دیگه بگم ک کلاها همه لباساشون با مادرشوهرمه لباسای مدرسه لباس بازار مهمونی و همه چی بعد برای بچه های من نمیخره اصلا منم ادم چشم و دل سیری هستم خداروشکر تا الان شوهرم واسه بچه هام کم نذاشته از هیچ لحاظ جاریتم ب لباسای بچه های من حسودی میکنند اما خب هرچقد خودمو قانع میکنم ناراحت نشم نمیشه😕شما بگید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گلایه میکنی ارزششو نداره حتی ناراحت شی اینارو گفتم که بگم تو زندگیت از هیچکس هیچکس انتظار نداشته باش 

انتظار نداشته باشی از کسی زندگیت همیشه تو ارامشه

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

عزیزم منم مادرشوهرم و پدرشوهرم برا بچم و خونمون بیشتر از شوهرم خرید میکنند چون شریکیم پول به شوهرم  نمیدند بدنم بلد نیس چطوری خرج کنه خیلی اعصابم خرابه دلم برا خودم و بچم میسوزه که منت همه چی رو سرمونه شاید جاریتم یکی مثل من با شوهر بی مسیولیت