2777
2789
عنوان

یه دختر توی دوران عقد ایا به عشق قبلیش فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 136 پست
این سوال اصلا سخت نیست چرا خودتو دوست نداری کسی که غرورتو شکسته و به عشقت پشت کرده فقط یه جواب باید ...

تا اونموقه ای کاش انقد حالم خوب باشه که این جوابو بدم بهش

امیدوارم تا اونموقه خودم با یه دختر لایق ازدواج کرده باشم

به قیمت بی احترامی به باباش و بی حرمتی به باباش؟ طوری که جلوی باباش وایسه؟

بستگی به درک پسره داره دیگه

بابا انقد گیر نده بهش تو میترسیدی نفرین شده باشی که من میگم نشدی   دیگه ولش کن محلش نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به درک پسره داره دیگه بابا انقد گیر نده بهش تو میترسیدی نفرین شده باشی که من میگم نشدی   ...

من دلم پیشش مونده

هر شب گریه میکنم

منم دلم شکسته....میخواستم بهش برسم

کاش دلها در چهره ها بود.....
حالتو درک میکنم منم شاید هیچ وقت فراموشش نکنم...نمیتونم به یه نفر دیگه فکر کنم

هیچکی حال منو درک نمیکنه

تو 3 ماه بودی همش باهاش    بعدشم اون ازدواج نکرده با یکی دیگه که حال منو درک کنی

هیچکی حال منو درک نمیکنه تو 3 ماه بودی همش باهاش    بعدشم اون ازدواج نکرده با یکی دیگه که ...

چرا درکت میکنم 

حتی نمیتونم تصور کنم اون با یکی دیگه باشه....

هیچ چی تو این دنیا سخت تر عشقی که بهش نرسی نیس....

من دو سال پیش پسری رو دوست داشتم سه ماه آشنا شدیم قرار شد بیاد خواستگاری بابام اجازه نداد و ردش کرد ...

شما قسمت هم نبودید کاری نکردی که شما رو ببخشه  پدرت صلاحتو خواسته چون معمولا مردا بیشتر همدیگه رو میشناسن حتما یه چیزی تو پسره دیده که ردش کرده شما هم دیگه به این چیزا فک نکن  

شما قسمت هم نبودید کاری نکردی که شما رو ببخشه  پدرت صلاحتو خواسته چون معمولا مردا بیشتر همدیگه ...

من شمارشو حذف کرده بودم بعد دوباره سیو کردم چون از فامیل دور شنیدم نامزد کرده میخواستم ببینم رو پروفایلش چیزی هست یا نه 

فرداش وضعیت واتساپش اومد برام البته برای نامزدی نبود یه جیز دیگه بود...

یعنی اونم بعد دو سال هنوز شماره من تو گوشیش سیوه

این یعنی چی؟

من شمارشو حذف کرده بودم بعد دوباره سیو کردم چون از فامیل دور شنیدم نامزد کرده میخواستم ببینم رو پروف ...

چرا با این چیزا آرامشتو بهم میزنی خوب لابد حذف نکرده پسرا مثل ما دخترا نیستن تا از یه رابطه میان بیرون شماره  و آیدی و همه چیز رو حذف کنن اونا براشون مهم نیست میزان باشه