2777
2789
عنوان

یه دختر توی دوران عقد ایا به عشق قبلیش فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 136 پست
چرا با این چیزا آرامشتو بهم میزنی خوب لابد حذف نکرده پسرا مثل ما دخترا نیستن تا از یه رابطه میان بیر ...

خب چرا حذف نکرده؟تو مخاطبینش باشم که چی بشه؟

فردا زنش ببینه نمیگه این کیه؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
چرا با این چیزا آرامشتو بهم میزنی خوب لابد حذف نکرده پسرا مثل ما دخترا نیستن تا از یه رابطه میان بیر ...

مگه مشخص میشه اگه شماره کسی رو حذف کرده باشی یا داشته باشی؟   از کجا میفهمه؟

ینی من الان شماره اونو حذف کردم اون میفهمه تو واتسام ک من شمارشو ندارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مشخص میشه اگه شماره کسی رو حذف کرده باشی یا داشته باشی؟   از کجا میفهمه؟ ینی من الان شماره ...

وقتی وضعیت واتساپش برات بیاد یعنی اون هنوز تورو جزو مخاطبینش داره

وضعیت واتساپ چیه منظورت؟  ینی اینکه انلاینه یا انلاین نیست؟؟؟

نه وضعیت

اون عکسایی که میزارن پشت سر هم رد میشه

وقتی آنلاین بودن یا نبودنشو نشون بده یعنی بلاکت نکرده

ببین الان خبر دارم از شوهرش که خیلی خسیسه  و فوقالعاده مغرور   اصلنم احساسی نیست  و ا ...

خواه ناخواه مقابسه خواهد کرد

اما اون با علم به خوبی های شما شوهرش رو انتخاب کرده پس عین شما قطعا درد نمی کشد

خدایا تنهامون نزار
زمین گرده بدجور یادتون میفته حتی اگر یادش رفته باشید ی گوشه ایی چنان دلشون براتون تنگ بشه  که ا ...

خدا کنه یادم کنه با حسرت

خدا کنه دلش بسوزه  و داغ عشق به دلش بمونه الهی حسرت یه دوستت دارم و یه بوسه از طرف شوهرش رو دلش بمونه😢

ببخشید شما چرا نام کاربریت دخترونس؟

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
خواه ناخواه مقابسه خواهد کرد اما اون با علم به خوبی های شما شوهرش رو انتخاب کرده پس عین شما قطعا در ...

من دلم میخاد درد بکشه😔  بخدا خیلی کارا از دستم میاد  خیلی جورا میتونم انتقام بگیرم ولی توی مرامم نیست با ابرو و زندگی و احساس کسی بازی کنم  سپردم به خدا.   فقط این که ببخشمش و ازش بگذرم نمیتونم  دست خودم نیست  قلبم ازش زخمیه الان ۳ ماه میگذره ولی هنوز درگیرشم

دلم میخاد یروز انقد دلش بشکنه که بفهمه با من چیکار کرد. نمیدونم این حسی ک دارم چیه.  یچیز دیگه هم اینکه همیشه دلم میخاد دربارش حرف بزنم یجورایی دوست دارم همه بفهمن که من صادقانه دوسش داشتم و اون چه بلایی سرم اورد  حالا ک انتقام نمیگیرم ولی دوست دارم اینطوری با حرف زدن ازش خودمو خالی کنم     این حسا طبیعیه؟ یا من دیوونه شدم؟مشکل روانیه؟

من شمارشو حذف کرده بودم بعد دوباره سیو کردم چون از فامیل دور شنیدم نامزد کرده میخواستم ببینم رو پروف ...

فکر کنم وقتی از مخطبا پاک کنی یه شماره رو از واتساپ پاک نمیشه 

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز