2777
2789
عنوان

یه دختر توی دوران عقد ایا به عشق قبلیش فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 136 پست
اگه دخترو پسری همو دوست داشته باشن و قرار باشه نامزد کنن بابای دختر اجازه نده به نامزدی برسه و تمومش ...

خب در مورد شما بابات سد راهتون بوده ولی اگه تو دوسش داشتی باید حداقل به بابات میگفتی که منم دوسش دارم  که اون پسر بفهمه مهمه برات.نه که توی روی بابات واستیا

یا اینکه تو به پسره میگفتی اگه خانوادم مخالفت کردن از من کاری ساخته نیست

ولی نفرین الکی نمیگیره تا بکسی ظلم نکرده باشی. تو ظلمی نکردی بنظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این امتحانا رو کرده بودم خانوم اون با کسی ازدواج کرد که همکارش بود هر روز تو بیمارستان همو میدیدن. ...

پس دروغگو بوده حتما تاوان میده چون کسی که دل می‌شکنه سرو کارش با خداس شما زندگیتون رو ادامه بدید اونو واگذارش کنید بخدا هم تو این دنیا تاوان میده هم تو اون دنیا براتون آرزوی آرامش ، عشق واقعی و صبرمیکنم 

خب در مورد شما بابات سد راهتون بوده ولی اگه تو دوسش داشتی باید حداقل به بابات میگفتی که منم دوسش دار ...

یعنی پسره درک میکنه که بابام مخالف بوده و منم نتونستم جلوش وایسم و بی حرمتی کنم؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
ممکنه دلش پیشم بمونه؟

با کاری ک کردی شاید ازت بدش بیاد

ولی همش 3 ماه بوده بابا  فراموش میکنه میره

اما اگه عاشق باشه و تو بری طرفش بفهمه توام میخایش ممکنه واست بجنگه. ولی اگه عشقش الکی باشه و بری طرفش ازت انتقام میگیره گولت میزنه

آره داره میگه چه غلطی کردم زندگیم رو نابود کردم  خدایش اگه طلاق بگیره دوباره برگرده پیشت قبولش ...

خیلی سوال سختیه خیلی بهش فک کردم تا حالا

ممکنه اگه الانا توی این روزای تنهاییم بیاد و ببینمش دلم بلرزه من خیلی احساسی ام.

سعی میکنم باش مواجه نشم اگه اومد   جوابش نمیدم   حتما از یکی کمک میگیرم

خیلی سوال سختیه خیلی بهش فک کردم تا حالا ممکنه اگه الانا توی این روزای تنهاییم بیاد و ببینمش دلم بل ...

این سوال اصلا سخت نیست چرا خودتو دوست نداری کسی که غرورتو شکسته و به عشقت پشت کرده فقط یه جواب باید برای داشته باشی برو گمشو از زندگیم بیرون به همین راحتی اول همیشه خودتو دوست داشته باش  چون خودت مهمتری

این سوال اصلا سخت نیست چرا خودتو دوست نداری کسی که غرورتو شکسته و به عشقت پشت کرده فقط یه جواب باید ...

من دو سال پیش پسری رو دوست داشتم سه ماه آشنا شدیم قرار شد بیاد خواستگاری بابام اجازه نداد و ردش کرد گفت شرایطش به ما نمیخوره....

یعنی اون منو میبخشه؟

درک میکنه بابام راضی نبوده؟

کاش دلها در چهره ها بود.....